Followers

tudung comel

Tudung kanak-kanak

lazada

searchbar lazada

lazada april

Lazada Malaysia

Tuesday, May 31, 2016

Trip Geng Gonjeng ke Pulau Pangkor : Part 2

Assalamualaikum/Hai,

Part 2.
refer SINI untuk part 1.

Aktiviti pagi 8 Mei 2016 (Ahad) di tepian pantai.
Secara tak langsung, sambut mothers day di tepi pantai bersama anak-anak dan pantai..
aummmmm... bestt!!!
cuma tak de kek je.. tapi takpe, everything is just in plan!.
cantikk sangat!



 while mak-mak prepare untuk siapkan belon, kites and so on, dorang layan deruan ombak dan main pasir dan berkenalan antara satu sama lain..
kiuttttt sangatt!!
happy sangat tgk dorang..
    





 AKTIVITI GIANT BALLON.





video

AKTIVITI LAYANG-LAYANG.



cik qiss jadi mentor..
penat weii.. dorang lari, maknye pon lari jugak..
dorang bawak layang-layang, maknye bawak kamera nak snap gambar/rekod video..
kecut lelemakk mak masing masing..hahahaha..

tu belum kes tersangkut layang-layang kt pokok..
gagah maknye lompat lompat tarik dahan, tarik daun nak dapatkan layang-layang tuh..
sib baik semua mak adalah maskulin punye patern..hahahaa...
hadee aku kesahhh...





 



video

AKTIVITI MAIN BELON.

kembang kucup tak cukup napas meniup belon tu hokeyy...
bukan sikit ye.. 1 pekett!!
ni sape punye idea bawak belon ni baik ngaku??
kah kah kahhhhh...








dah tiup belon, bebudak ni pegi lepaskan plak kat pantai nun..
maknyeee peratiiiiii jeee..
urut dadaaaa jee menengoknya..
tapikan ..jauhhhh betul belon tu berenang renang.. tak letop letop plak tu..
powerr sunggoh napas makk dorang ni..haahahaha..
rasanya ada yang menuju ke private pangkor island depan tu kot..
kuiikuiikui..

bebudak syiok main belon, while mak mak sibuk selpi..

three of us!
molly, me, qiss

1st shot.
alaa tak nampak plak muka qiss

2nd shot.
eyh eyhh.. penuh plak muka qiss dlm skrin..
molly plak dah terkeluar skrin..
hahahaa..

3rd shot.
ok ngamm!!

purrfectt!!!


lepas tuu..

sibukkk plak nak belajar terbangg!!!

layannnnn...



helookkk plakk bot lalu kat belakang time aku nak belajar terbang..
dah ghuper ahli sihir yang bawak penyapu tuh
tapi aku advance skit.. guna bot..bahahahahaa...

selesai aktiviti di pantai,
kami sambung lagi aktiviti tambahan..


swimming pool time!

memang tugas khas cik qiss jadi mandor..
tq cik qiss..heheheee..



video



photogroup dalam kolam sebelum naik apartment..


check out time..
alhamdulillah semuanya dipermudahkan..
semuanya seronok walaupun penat nak matikkk!!!
taulah kerenah on off anak anak ni..

kat feri lagii hazab sebab dia punye Q nak tunggu feri, subhanallah..
3 kali trip baru lepas masuk perut feri.. kejung kaki makk berdiri lama..huhu..

last but not least,

babai pangkor..
we had soooo much fun!
soo much memories!!
till we meet again at another place!..
aminnnnn..


1 comment:

Afidah Azmi said...

sampai la Fida x p P.Pangkoq lagi..