Followers

tudung comel

Tudung kanak-kanak

lazada

SISTEM GURU ONLINE

APDM SAPS

Friday, July 8, 2016

hidup lebih mudah dengan Innergie!

Assalamualaikum/Hai..
Selamat Hari Raya Aidilfitri dan maaf zahir batin..

psstttt... kita ada benda best nak share dengan uols tau.. 
nak tau apekah ia??

nahhh...

INNERGIE MOBILE USB POWER HUB!!

Zaman generasi Y ni, paham dah, semua hp melekat di tangan.. nak updet kemeriahan raya di kampung memasing.. betul tak?? pastu mesti ada 1 masalah utama. berebut plug dengan sedara mara.. lagi sedih, power bank pon drained sama..hahaha.. kompom la takkk ramai yang hangkut extension balik kg kennn??? apa nak risauu.. kita ada INNERGIE mobile  USB power hub tauu.. sekali charge, berderet 3 ketul hp/power bank charged berjemaah. semua brand pon boleh.. seghooonookkk!! lagi bertambah seghoonokk sebab kita antara yang terawal menggunakannya dan merasai kehebatannya!!

selesai satu masalah.. hati gumbira.. bateri pon lajuuuu je penuh.. tak lama lagi INNERGIE nak sampai kat Malaysia dah tau... takkkk sabarrnyaa..
info lanjut boleh pegi ke :  www.myinnergie.com/us/product/11

#Innergie #power #travel #charger #adapter #lifestyle #travelcharger #traveladapter #productreview #reviewbymrspuex #malaysianblogger #iamblogger #LifestyleBlogger #mommyblogger
#mrspuexdotblogspotdotcom