Followers

tudung comel

Tudung kanak-kanak

lazada

searchbar lazada

lazada april

Lazada Malaysia

Friday, July 29, 2016

Sambutan Hari Lahir Airiel Qaid di Tadika Dzuliman Puncak Perdana

Assalamualaikum/Hai, 
selesai sambutan majlis harijadi my lil hensem boy, airiel qaid yang ke empat tahun di tadika pagi tadi..
besdaynya 26/7 yang lepas tapi baru berkesempatan nak sambut harini..
mak dia bizi beraya kat opis sepanjang minggu ni..
dasatttttttt woooo.. hari hari makan pree.. semua pon sedapp!!
eyhh..melalut plak..

sambutan hari lahir
besday kek dan goodies bag untuk kawan kawan qaid..
tema tahun ni kita pilih the good dinasour..
semoga qaid jadi good macam dinasour dlm cite tuh...
tak tau cerita apa?? sila pegi tgk ...hahahaaa..


simple menu.. tengkiu all the teachers yang sangat membantu dalam persiapan sambutan besday qaid.
mak dia datang bawak kek, goodies dan sosej je.. yang lain semua teachers uruskan..


sambutan hari lahir
besday boy bersama geng pengembaraan upin dan ipin..hahaha...
boboy team!


sambutan hari lahir
yeeee.. seorang kumbang bersama debungaaaaanyaa...
tersepit qaid di apit puteri puteri comel..

mask tu saje beli untuk menceriakan suasana..
ok, memang comellll semuaaaa walaupun tali dia tercabut cabut...adeh!

sambutan hari lahir
photogroup!
tengkiuuuu khalifah and teachers!
tengkiu for the doa!


sambutan hari lahirsambutan hari lahir
kita suruh dia potong kek tapi dia berdiri kaku seperti menyanyikan lagu negaraku depan kek..
maka, maknye la jugak yang terpaksa menonjolkan diri..
kalau tak, semua pon tak boleh makan kek..kekekekeeee..


sambutan hari lahir
makan berjemaah..
sooooo cute!

sambutan hari lahir
kek cantik ni kita order kat mychocsforyou ..takkk pernah mengecewakan..
sedappp dan cantik!


sambutan hari lahir
customized goodies bag dan stickers ni kita buat di stickersforparty .
boleh la kalau nak tempah untuk persiapan besday party anak korang..
ig : stickersforparty (sekarang tgh ada giveaway - sila masuk mana tau bertuah)


fuuuhhhh..selesai part adik..
lagi 2 minggu turn kakak plak..hohohooooo..

 -MrsPuex-

No comments: