Followers

tudung comel

Tudung kanak-kanak

lazada

SISTEM GURU ONLINE

APDM SAPS

Monday, August 1, 2016

Family Blogger Trip : Wet World Shah Alam

Assalamualaikum/Hai,



Rasa terkejut sangat  tetiba dapat emel + call tentang jemputan family blogger trip sempena sambutan 20 tahun anniversary Wet World Shah Alam pada 23 Julai 2016 (sabtu) yang lepas.
terussss setujuuuuuu tauuuu..
tak sempat pon nak pikir pikir patjuta kali hahaa..
gilerrr gelojohhh..

ni kira rezeki terpijak untuk anak-anak walaupun dah 4 kali masuk situ..

ok malas nak cite lebih, jomm layan gambar je la yeee..

wet world shah alam
registration booth..
dapat free cabana no27
dan free double tube..
makkk iss terlonjat kesukaaannnnnn.*dalam hati je la*

wet world shah alam
muka kegembiraan dapat mandi kolam!

wet world shah alam
lokasi pertama yang dituju..
kita sambut raya kat kolam mandi tauuuu..
heaven sebab tak ramai orang..
seghoooonoookkkk merekaa berkuak lentang kt situ..

wet world shah alam
kakak bersama abang long (anak blogger diya) tgh menunggu air jatuh ..



seee.. clear uolssss..
bahagiaaa betul dorang..

wet world shah alam

wet world shah alam

ni bahagian kanak kanak bawah 1 tahun kot.. tempat paling cetek dan penuh dgn bebola..
dorang kejap je main kt sini sebab tak boleh nak berendam..


wet world shah alam

kawasan pancut pancut air.. ponnn lengang jeeee..

wet world shah alam
gigih jugak redeem double tube ni utk dorang padahal bukan main sangat pon.. si adik tu, langsung tak boleh naik sebab akan terlujut jugak kat bawah..hahahaa.. terpaksa jugaklah berdokong dengan mama.. nasib baik mama korang ni gagah perkasa..

dah penat main, time lunch kami disajikan dengan makanan yang super sedapppp..
mungkin sebab lapar sgt kot tu yang sedappp..
eyhh pari masak kari die toorrrbaikk oooo.. ni 1st time aku makan ikan pari masak kari..

wet world shah alam

wet world shah alam
ayam goreng die seketul besar gedabakk untuk sorangg..
ala ala kfc koooo... marveless!!!  

wetworld shah alam
menikmatiiiiii sangattt..hahaha..
tu abah tu kusyuk mengadap kari ikan pari..hehehee..
dah puas makan, mari kita sambung mandi sampai lebamss..
sorii hp dah selamat simpan dalam beg sebabnya mak die plak nak mandi berendam main slidee berkali kali..hahahaaa... *sori gamba slide takde*

wet world shah alam
   Antara blogger yang sempat aku tangkap untuk selfi..hehehee...
we had sooooo much fun tooo!

wet world shah alam
antara sourvenier yang kami dapat dalam family Bloggers trip..
thank you wet world!

Harga untuk masuk ke Wetworld Shah Alam:
130cm ke atas : Rm25 (mycard) , RM35(non-mycard)
90cm-130cm : Rm20 (mycard) , RM30 (non-mycard)
bawah 90cm : Free Entry.

kalau nak sewa cabana atau double tube tu pon boleh tanya kat kaunter pintu masuk..
dont worry, layanan memang tip top diberikan kepada setiap pengunjung.

Alamat: 
Persiaran Dato Menteri, Seksyen 2, Selangor Darul Ehsan, 40000 Shah Alam, Malaysia
Telefon
Waktu Operasi : 

wetworld shah alam

Thank You WetWorld Shah Alam for having us!
Thank You PR for taking care of us! (tiada dalam gambar - en amirul)
u guys ohsemm!!

love,
mrspuex



2 comments:

Azlinda Azman said...

xpernah lagi bawa anak ke sini. meriah ni :)

Zie Azi said...

budak2 happy mak budak pun happy..
seronok kat sini dh bnyk perubahan