Followers

tudung comel

Tudung kanak-kanak

lazada

SISTEM GURU ONLINE

APDM SAPS

Monday, August 1, 2016

Congkak Competition - The Parenthood

Assalamualaikum/Hai,

the parenthood


Sabtu lepas, The Parenthood, Sunway Putra Mall ada buat congkak competition under SPM games. Anak tak pernah main congkak waima biji biji congkak tu pon tak pernah tengok kot.. tak tau lah kalau didedahkan perihal congkak di sekolahnya..

the parenthood

but as a mom, i bet aireen memang tak reti nak main.. and yesss... masa hari kejadian, memang die kepelikan menengok apakah sebatang kayu berlobang lobang beserta bijik bijik umpama gula gula mentos di dalamnya.. mujurlah ada instruktor yang terangkan cara-cara nak bermain congkak..

the parenthood

walau pun tak menang, but she try her best untuk main congkak. it was fun! her 1st experience and mom sooo proud of u.. well done, my dotter! next time kita main lagi ok!

selesai masuk games, kita beralih arah pula ke the parenthood playland..
kat sini adalah syorrrggaaa bagi kanak-kanak yee!!

the parenthood

parents pon tak perlu risau nak tinggalkan anak kat situ sebabnya, ada kawalan ketat dan juga ada penjaga yang memerhati pergerakan anak-anak kita..

the parenthood

the parenthood
anak kat dalam, while mak lepak kt luar..boleh je join sekali lepak kat bebola tuh.. tapi i is malaasss...hahahaaa..

the parenthood
ada bahagian lain ala-ala nak berperang.. nice!!!
dorang tak berperang tapi dorang main hide-and-seek..kekekeeee...

the parenthood
tempat mak berdiri ni adalah cafe dia.. *sori terlupa nak snap gambar sebab terlampau khusyuk melayani makanan di situ.. nun kat belakang tu adalah pintu masuk untuk ke The Parenthood Playland. kalau makk malas nak lepak dalam, maakk boleh lepak kat cafe nih.. dun worry, ada cctv kt cafe ni. kita boleh monitor pergerakan anak anak kita melalui cctv tersebut... seeeee..bestkann??


the parenthood
kalau taknak lepak cafe sebab takut gemok asik nakkk orderrrr je makan, makaa bolehlah lepak santai sambil lunjur kaki kat ruang ni.. kalau dapat geng gosip lagiiiii besttt..hahahaaaa.. tu geng gosip saya, blogger diya dan blogger aiin.


video

nah layan video keriangan anak-anak main gelongsor..


video
yang ini pulak ,bila anak-anak blogger bergabung.. meletoppp!!!kekekeee.. lompattt laahh sepuas-puasnya..


the parenthood

last but not least,
berphoto bersama maskot The Parenthood, Sunway Purta Mall..
1st time pegi dulu tak sempat nak berhai hai dengan maskot ni..
kali ni pegi, nampak je maskot, terus lajuu laju panggil anak-anak ..

Thank You The Parenthood, Sunway Purta Mall for having us!

jangan lupa invite lagii tauuuuu!!!.


love,
mrspuex

No comments: