Followers

tudung comel

Tudung kanak-kanak

lazada

searchbar lazada

Wednesday, August 3, 2016

DIY Fruits Costume For Fruits Party

Assalamualaikum/Hai, 

Harini anak bujang ada party buah/sayur kat tadika dia.
last week lagi teachers dah canang kat grup wasap pasal party buah/sayur ni..lepas tu mention kene pakai costume buah (jika ada)..

ok, maknya menyahut cabaran nak cipta sesuatu yang gedevassss utk anak bujang..
kindy 4 years kene bawak buah. ok kita pilih awal awal buah yang senang.
mangooo!! 
his mom's feveret fruits!
kene pilih fav fruit maknye tauu bukan anaknya..
kah kah kahhh...

fruits costume
bebahan untuk maskot mangga..
2 keping kad manila kuning (utk buah)
1 keping kad manila hijau (utk daun)
color crayon (utk color daun dan hujung buah)
gunting
gam uhu- (tiada dlm gambar)

fruits costume
my esisten!
5 minit je tolong..selebihnya membebel, mama bila nak siap..adik nak pakai ni..
hoh!!! mencabarrrrrr....

dann akhirnyaaa..


tadaaaaaa...

mempersembahkannn..



fruits costume fruits costume

Maskot mangga harumanehhh yang terpaling manehhh di doniaaaa...

gud job mama!!
gud jobb!!!


have fun kid!
semoga seronok dan bergumbira dengan party buah awak di tadika harini..
semogaa tak koyakkk laaa mangga tu sebelum party..hahahaaa..
gigih mak kauu buatt tauuuu...

mama-mama di luar sana, kalau tetiba tadika anak anda buat fruits party, just gugel jeeee or amek je contoh buah anak saya nih.. saya izinkan utk disharing..
cop buah mangga tauu sebab senang nak buat..ngeh ngeh ngehhh..
jangan pilih buah pepelik mcm rambutan ke, payohh nak buat rerambut tu nanti..
sori tiada video in the making.. koserrrrr sangatt...hahahaaa..


 -MrsPuex-

2 comments:

ejulz said...

comel. :)

HeNRieTTa JoSe said...

kretip mak dia....dah besar dah anak bjang...mcm bru semalam baca entry dia masih bby....cantik buah mangga tu...