Followers

tudung comel

Tudung kanak-kanak

lazada

SISTEM GURU ONLINE

APDM SAPS

Thursday, August 25, 2016

How to Survive in Deep Water

Assalamualaikum/Hai,

Tengah gugel gugel cari info, tetibe terkeluar plak video how to swim in deep water.
bagus sangat la dengan aku nih..
aku ni sejenis boleh berenang tapiii kelemahannya kalau nak stop berenang mesti kene capai/pegang something .. kalau tak, tenggelam tak timbul timbul la ko kat situ..hahahaa... ngeriiii...

takut dan masih tak boleh nak floating floating kat tempat dalam.
penakut kat kedalaman air aku ni..

sooooo..
sini nak share video untuk rujukan aku dan jugak korang yang tak reti nak floating kat air yang dalam tapi nak belajar memajukan diri..

silakan tengok teknik teknik dia ok..

 

mane tau nanti boleh pegi dive suatu hari nanti..
amboiii angan angan..


2 comments:

husna zahidi said...

ok jgk boleh berenang.. husna langsung tak reti.. hahaha..

idzwa kamaruddin said...

lagi teruk tak pandai berenanggg dah canne :(