Followers

tudung comel

Tudung kanak-kanak

lazada

SISTEM GURU ONLINE

APDM SAPS

Friday, August 19, 2016

Meriahnya Majlis Blogger Raya 2016 anjuran Hai Blogger!

Assalamualaikum/Hai, 

walaupun raya dah selamat tinggal kat aku tapi episod meriahnya raya masih segar dalam ingatan..
terima kasih Halim, pengasas Hai blogger! atas jemputan majlis blogger raya 2016 yang diadakan di Sajian d-hidang katering, shah alam. pada 1/8/2016 yang lepas.

Meriahnya Majlis Blogger Raya 2016 anjuran Hai Blogger!
booth pendaftaran.

Meriahnya Majlis Blogger Raya 2016 anjuran Hai Blogger!
majlis hari raya umpama majlis perkahwinan gitu..
kehhlass deco deco dari sajian d-hidang.
kredit picture to neyra.



Meriahnya Majlis Blogger Raya 2016 anjuran Hai Blogger!
tuan belog bersama banner!
wajib selpi seketul.

when bloggers meet bloggers, sentiasa tadah muka mintak selpi..hahahaa..
sebelum majlis bermula, kami penuhkan hp sengan selpi bersama rakan blogger yang hadir.
gamaatt!!!!

Meriahnya Majlis Blogger Raya 2016 anjuran Hai Blogger!Meriahnya Majlis Blogger Raya 2016 anjuran Hai Blogger!

Meriahnya Majlis Blogger Raya 2016 anjuran Hai Blogger!
selpi dulu sementara tunggu set up nak buat freeze video..
tak sabar nak tunggu hasilnya.


Meriahnya Majlis Blogger Raya 2016 anjuran Hai Blogger!

Meriahnya Majlis Blogger Raya 2016 anjuran Hai Blogger!
ragam rakan blogger, broframestone kengkonon nak jadi wanita melayu terakhir..hahahaa..
bro memang lawak bro..

Meriahnya Majlis Blogger Raya 2016 anjuran Hai Blogger!
kredit picture to saudara khir khalid.

antara sajian untuk para tetamu malam tu..
semua pon sedapp giler!!!
dari makanan utama sampailah ke dessertnya..
nahh   hidangan gambar makanan  untuk tontonan uolss.
ermmm.. terliur balik..

Meriahnya Majlis Blogger Raya 2016 anjuran Hai Blogger!
kambing panggang!

Meriahnya Majlis Blogger Raya 2016 anjuran Hai Blogger!
yang ini mmg superb!
burritos in da houz..

Meriahnya Majlis Blogger Raya 2016 anjuran Hai Blogger!
dessert corner.. pavlova pilihan hati.. berketul ketul aku telan..
Meriahnya Majlis Blogger Raya 2016 anjuran Hai Blogger!
nasi dan lauk pauk..

Meriahnya Majlis Blogger Raya 2016 anjuran Hai Blogger!
buah-buahan..
siap tapau bawak balik..
hahahaaa..

Meriahnya Majlis Blogger Raya 2016 anjuran Hai Blogger!
tak meriah kalau takde emcee yang cantik jelita persis emma maembong dan jejaka hensem bergaya lelaki melayu terakhir nih..hehee..

Meriahnya Majlis Blogger Raya 2016 anjuran Hai Blogger!
part ni memang tak boleh blah, emcee round table mintak 1-2 ucapan,
sekali mejamate aku semua buat2 mulut penuh makanan.. sajee la tuhh taknak bg ucapan..
maka hakak yang tergonjeng ni la tadah muka amek mic..
ehhh.. nak tuju lagu bolehh??hahhaahaa...

Meriahnya Majlis Blogger Raya 2016 anjuran Hai Blogger!
lepas tu kite angkat tangan jawap soklan..dann yeayy kite dapat hadiah dari coolhijab!

Meriahnya Majlis Blogger Raya 2016 anjuran Hai Blogger!
bestttt sangatt coolhijab nih tauu.. beranginnn je kepala kalau pakai..

Meriahnya Majlis Blogger Raya 2016 anjuran Hai Blogger!
selain tu, kami semua dapat goodies bag untuk di bawa pulang.
terima kasih kepada penaja-penaja :
MIWA Jelly Drink
CVS Production
CoolHijab
Blogrdirect
Sajian D-Hidang Catering
   
Meriahnya Majlis Blogger Raya 2016 anjuran Hai Blogger!
jejaka berbaju melayu hijau ni la pengasas Hai blogger!
tengkiu atas jemputan..
tahun depan buat lagi ye.. insya allah..

last but not least,
Meriahnya Majlis Blogger Raya 2016 anjuran Hai Blogger!
disebabkan gambar ni lah kami satu meja gelak sampai nak menangis hokeyy!!
ni semua mokcik akmaomar (berbaju pink sebelah aku) punye pasal..
dalam banyak2 gambar, yang ini jugak die pi uplod kt IG die tauuu..
dah la die sangat femes emes.. ok takpe, aku tumpang glem kejap dgn gambar aku yang paling jelitewww ini..hahahhahaaa..

u make my day la kak akma!
lapp uu lahhh!!

Kepada sesiapa yang ingin mencari perkhidmatan katering pakej majlis perkahwinan, majlis korporat‎, majlis graduasi, Hi-Tea, Inflight catering dan lain-lain lagi, boleh hubungi Sajian d-Hidang sebagai pilihan pakej katering. Gerenti puas hati..

SAJIAN D HIDANG (M) SDN BHD 
Sajian d-Hidang Catering 
33 Jalan Tukul P15/P, Seksyen 15, 
40000 Shah Alam, Selangor, Malaysia 

No Pejabat: 03 – 5510 8776 / 9776 / 3773

 -MrsPuex-

No comments: