Followers

tudung comel

Tudung kanak-kanak

lazada

searchbar lazada

Friday, August 19, 2016

Rasa nak lompat ke bintang bilaa....

Assalamualaikum/Hai,

Harini kan,
kita rasa macam nak lompat terus ke bintang..
amboii...

sebab ape tau..
sebab semalam pageviews kita mencanak sampai 4 ribu lebih woo..
SEMALAM aje tauuu..

mungkin berkat kita updet cerita INI kot !
walaupun xde rezeki nak atend majlis tu (dapat emel tapi on leave plak),
dapat tulis review pon dah seronok.

PERTAMA kali seumur hidup berblogging dapat rate pageview macam tu sekali..
biasa-biasa nak cecah ke 300 pon macam siput sedut.. siput sedut pon lagi laju kot..

gumbiree rasa hati tak terkata weiii..
ni pon taip sambil senyum senyummmm ajee...

 tersengih gumbira lagi bila tengok pageviews harini almost 1k ..
ya Allahh... seghoooonook kauuu..

inilah kegembiraan seorang blogger tauu..
serius tak tipu.. im proud of myself!

semoga blog aku ni terus berkembang maju, memberikan informasi positif kepada pembaca dan terima kasih kerana percaya dengan penulisan seorang bernama MRSPUEX..

*ehemm... jeling sikit kat pr/client kat luar sana*
heheheee...

 -MrsPuex-

4 comments:

Ahmad Hasif said...

Tahniah.. Lg seronok kalau ia berada di top first..

Jie Susanos said...

tahniah..

hari ini pun nampak tinggi pgview tu..huhu

Normi Nieza said...

wah..tahniah..:)

gulew kapas said...

tahniahh