Followers

tudung comel

Tudung kanak-kanak

lazada

SISTEM GURU ONLINE

APDM SAPS

Monday, August 29, 2016

Sedap sangat ke pau cendawan viral nih?

Assalamualaikum/Hai, 

Semalam sempat jengah ke FoodMega Festival kat Bazarena Shah Alam. alaaaa kat stadium nun..
yang ni nanti kite cerita lain ye.. skang nak cite pasal pau cendawan yang orang ramai dok viral kan tuh.. lokasi hot pau cendawan ni kat putrajaya,,

sedap sangat ke??
hmmmmm...
jujur cakap eyh...

memang sedapp jugak la..kene dengan tekak aku ni.. ke aku ni memang tibai ape jee makanan..hahahaa..
kalau korang nak rasa kesedapan pau cendawan nih..silalah pegi putrajaya terjah sana..
jangan tanya aku yee.. aku buat free review je nih..kekekeee..
atauupun kalau ada food mega mcm ni haaa.. pon boleh jugak..kalau tokei die bukak stall kat sana..


pau cendawan viral
pau cendawan viral..

pau cendawan viral
letak, letak . habisss..
sekejappp jee licinn..

pau cendawan viral
kalau korang sabar, silalah beratur yee..
aku 1st round memang taklah nak beratur..tgk panjang berjelar jelar.. aku syak time que panjang nih, pau tu tengah kukus kot.. tu yang berjelarrr..
soo jalan jalan dulu.. pusing kali kedua tgk line dah surut.. terus la mencuba nasib beratur.. x lama beratur, sampai jugak turn aku..
rezekikann.. kalau Allah dah tertulis panjang macamana line, kalau dah rezeki kita, dapat jugak merasa.. alhamdulillah..
lepas mengidam..eyh!!!


pau cendawan viral
seketul RM3.50
beli 3ketui, RM10

 
pau cendawan viralpau cendawan viral
inti dia, 
rasa seperti mushroom sup yang biasa kita dapat kalau side order utk western tuh..
ataupun mushroom sup dalam tin tu haa..
hehehee... seketul ni pon dah cukup kenyang kot sebab tekak aku tak boleh makan lebih, nanti muak.
tekstur pau die pon lembut je.. sila makan pepanas tauu..baru best.. 


 -MrsPuex-

2 comments:

Normi Nieza said...

ui..sdapnya..:)

idzwa kamaruddin said...

hmm..harus cuba kot nie..kalau jumpe la..kata nak pegi cari belum lagi kot.