Followers

tudung comel

Tudung kanak-kanak

lazada

searchbar lazada

Monday, September 5, 2016

MUDAHNYA PRINT GAMBAR DENGAN WEPRINT.

Hai,

Zaman sekarang semua perkara kita nak mudah dan senang kan??
termasuklah nak print gambar..
tangkap gambar lajuuuu je tapi nak print buat kenangan tu yang berkali-kali nak pikir..
perkataan utama, malas nak pegi ke kedai semata nak print..
setujuu??
sebab saya pon begitu..

saya dah jumpa tau jalan penyelesaiannya..
dengan WePrint , segalanya sangat mudah.

Apa itu WePrint?
WePrint adalah trend terbaru nak print instant photo  dengan menggunakan machine printing yang berkualiti tinggi yang disambungkan melalui aplikasi WeChat, WePrint ni dah semakin popular dalam pameran dan pameran bergerak sejak ia dibawa masuk ke Malaysia pada tahun 2015. 


WEPRINT :PANTAS DAN TREND TERKINI PRINT INSTANT PHOTOS



WEPRINT :PANTAS DAN TREND TERKINI PRINT INSTANT PHOTOS
Instant photo Machine Printing.

Selain menyediakan servis instant photo, WePrint juga adalah alat pemasaran yang hebat untuk mana-mana perniagaan. Ia direka untuk membantu pengiklan merekrut pengikut WeChat melalui acara dan aktiviti yang diadakan. Peniaga bukan saja dapat buat iklan kat skrin tetapi juga menggabungkan jenama atau produk dalam template photo-photo yang dah siap direka. Orang ramai akan didedahkan kepada iklan itu sementara menunggu gambar mereka untuk dicetak serta membawa salinan foto yang dicetak dengan mesej jenama atau maklumat produk bersama mereka. best tak? best tak??

Bagaimana nak print gambar?

WEPRINT :PANTAS DAN TREND TERKINI PRINT INSTANT PHOTOS
mudah sangat.
Apa yang anda perlu lakukan adalah buka app WeChat pada telefon pintar, imbas kod QR yang ditunjukkan pada mesin, memuat naik gambar yang dipilih dari telefon anda, masukkan kod ID yang ditunjukkan pada skrin. Gambar yang berkualiti tinggi akan siap dicetak hanya dalam masa 60 saat!

WEPRINT :PANTAS DAN TREND TERKINI PRINT INSTANT PHOTOS
selain print gambar, boleh jugak nak print kata-kata motivasi untuk motivatekan diri kita..
tampal je kat memana anda suka..

Selain daripada WePrint, terdapat juga beberapa servis yang dijalankan oleh Liberty Printing. Liberty Printing is a heat transfer printing machine and material supplier in Malaysia. so, macam macam benda dorang boleh buat dengan printing ni..

salah satu contoh barang yang aku buat di Liberty Printing adalah :

WEPRINT :PANTAS DAN TREND TERKINI PRINT INSTANT PHOTOS

WEPRINT :PANTAS DAN TREND TERKINI PRINT INSTANT PHOTOS
Print gambar sendiri kat mug.
ko mampu bila minum, nampak muka sendiri??
hahahaaa..

WEPRINT :PANTAS DAN TREND TERKINI PRINT INSTANT PHOTOS
Puzzle bergambar. 
yang ini aku bagi present kat besfren aku..
untonggg dia..hahaha..

WEPRINT :PANTAS DAN TREND TERKINI PRINT INSTANT PHOTOS

Frame..
aku hadiahkan kat adik kesayangan aku..
suruh dia simpan elok elok kat opis. tatap hari hari..hehehee..
sweett takk??

"What can we print for you? Free instant high quality photos!"





sekarang ada 10% dengan setiap pembelian di WePrint.
apelagii.. try laa..


Untuk maklumat lanjut boleh hubungi :

Liberty Printing Sdn Bhd (1080784-T)
6,6A,6B, Jalan Harmoni 1A/KU3,
Kristal Klang Commercial Centre
42100 Klang
Selangor Darul Ehsan
Contact Number : 019-985 8151 (Elaine)
Business Hour : Monday-Saturday (9am-6pm)
Facebook :https://www.facebook.com/weprintmachine              



 -MrsPuex-

1 comment:

Nashoha Musa said...

Sempoi. Weprint tu sempoi penulisan pun sempoi gaks.