Followers

tudung comel

Tudung kanak-kanak

lazada

searchbar lazada

Friday, October 28, 2016

Syoknya berbelanja di EZBUY dengan Kos Penghantaran hanya RM8.80 sahaja.

Assalamualaikum/Hai, 



Seronok kan kalau dapat shopping online??
lagi seronok kalau kita dapat shopping online kat tempat yang murah murah..
susah sangat nak cari shopping online yang murah dengan kos penghantaran yang paling minima kalau kita beli secara pukal.

sekarang tidak lagi..
pegi sahaja kat ezbuy . semua ada..
barang-barang pon comel comel belaka.

dah kena sangat dengan saya yang suka shopping di hujung jari.
ditambah pulak dengan sales meletop letop.
mana nak dapat kan???

dah pilih barang melambak-lambak, risau pulak kita dengan kos shipping.
yang best dekat ezbuy ni kan, kos shipping dia murah giler giler. Hanya dengan kadar shipping terendah RM4.50 / 500g dan tiada kos agent



eyhhh sukaaaa sangattt kitaaa..




beli tanpa PRIME shipping.
beli 2 barang dan kos penghantaran sebanyak RM9.00


Cuba tengok kehebatan PRIME.



kalau kita puchase banyak barang, maka banyaklah kos postagenye. postage plak ikut berat sesuatu barang.
tapiii kalau pkai PRIME Shipping, kau purchaselah banyak mana barang, keberatan barang, tapi kos pos HANYA RM8.80.
jimat kan??
jimat banyakk sangat tauu..

nak tau apa kelebihan PRIME untuk kos shipping yang murah??
ok meh saya cerita secara ringkas.


Apakah ezbuy PRIME?

ezbuy Prime adalah program keahlian yang dilanggan eksklusif untuk ezbuy pelanggan sedia ada. Yuran keahlian adalah RM 188 setahun dan ini membolehkan anda untuk menikmati ahli Prime satunya manfaat untuk satu tahun.

Apakah faedah kalau kita jadi ahli Prime?

1. Prime RM 188 penghantaran yang tidak terhad

ahli ezbuy Prime menikmati RM 8.80 penghantaran antarabangsa tanpa had. Tanpa mengira jumlah kuantiti, berat atau saiz barangan ', jumlah kos penghantaran antarabangsa adalah RM 8.80 bersih setiap checkout Prime barangan yang layak. Tidak ada had berapa banyak perkara yang anda boleh menyemak pada satu masa.

2. ejen kadar bayaran terendah

Bayaran Agent dikenakan untuk pemprosesan pesanan dan pemeriksaan, penyatuan petak dan pembungkusan, mengeksport dan mengimport dokumen, dan lain-lain ahli Prime boleh menikmati 4% ejen kadar bayaran yang paling rendah untuk Prime barangan layak, tanpa mengira tahap ahli semasa (normal, VIP atau SVIP )
.
3. Percuma insurans sehingga RM2000
ahli ezbuy Prime menikmati insurans percuma sehingga setiap petak untuk menutup kejadian malang seperti isu kehilangan parcel, kerosakan atau produk disenaraikan dalam liputan pemeriksaan. Pampasan berikut dasar yang sama seperti perkhidmatan membeli-untuk-me.
Apakah Perdana barangan layak?


untuk keterangan lanjut, boleh refer kt link di bawah :

website : 
www.ezbuy.my

15% off shipping fee with code - ezship15

Anda register dan dapatkan free RM15 voucher dari EZBUY!





Ok gais!!
apelagiii.. silakan shopping!
dan selamat shopping! 

 -MrsPuex-

1 comment:

SITI SORFIENA SYASHA said...

haritu ada usha gak, kasut lawa lawa.. huhuhuhu. nanti nak try beli :) thanks for info sis