Followers

tudung comel

Tudung kanak-kanak

lazada

searchbar lazada

Tuesday, December 6, 2016

Karnival Hari Sukan JKNS 2016

Assalamualaikum/Hai,

Mencabar diri sendiri masuk sukan under opis.
kita main bola tampo awaaaa...
nak tampo orang susah loni, maka moh kite tampo bolaa..

bengkak2 tangan iols trening untuk tonerment ni haa..
balik trening je, sapu minyak,.
minyak dan trening bagai aur dan tebing..
gituuuuuu..

dulu kat sekolah pon kita acah acah main jee..
last pegang bola pon masa form 5..

kat sekolah pon kite pakar netball..
tetibe dah hampir nak kertu ni helokk pulak offer diri main bola tampo..
lupaa sokmoo mcm mana nak serve ape semua..

sejenis maknusia yang takutkan bola upernye..hahahaha..

dapat trening 3 hari je pun..tu pon mcm tak berapa nak trening..
ajak team lelaki join sama.. bukan ape.. jimat sikit kos nak sewa court ni ha..

3/12/2016.
pusat sukan uitm shah alam..

lets the game begin...

barisan kontinjen dari JKNS..
10 kontinjen semua yang terlibat termasuklah hospital2 satu selangor..
ko bayangkaannn ...

sebenarnya nak sorok muka gabraa..

menunggu turn nak tampo orang..eyh..tampo bola..

penguat semangat..
our Timbalan Pengarah Kesihatan Negeri Selangor..


are u ready gaiss!!!

jangan cakap ape ape.. layann jeee..


my turn serve bola..
jaga jagaaaaa...



tengkiu tuan haji sebab support karnival ini..
semoga tahun depan ada lagi..
boleh kami trening awal2..

alhamdulillah kami kalah dengan bergayanya..
heheheeee..
takde la teruk benor kene belasah..
yelaa.. dpt info 5 hari sebelum,
cari orang then trening 3 hari sebelum..
lepas tu kau hanya mampu berdoa supaya anggota badan tidak dismash dengan bola tampo..

alhamdulillah kesemuanya pulang dengan sihat tanpa kecederaan..
hujannnn weiii...

babai gaiss..
see you nextyear!

next year nak masuk netball laa..
volleyball ni macam tak kena dengan jiwa iolss laa

kita rindu nak shoot bola..
kita GA/GS tau masa zaman sekolah dulu..


 -MrsPuex-

2 comments:

Along Misuari said...

Best la ada cam nie..
AM pun dah lama tak main bola tampar nie..
Rindu zaman2 remaja dulu..

Ikhlas dari
AlongMisuari.com

aRz MoHa said...

kalau dah lama tinggal tetiba main memang boleh bengkak tangn merah merah hehe