Followers

tudung comel

Tudung kanak-kanak

lazada

SISTEM GURU ONLINE

APDM SAPS

Sunday, January 15, 2017

Penjimatan Berganda Jika Membeli Kereta Secara Online Di Tookar.my

Assalamualaikum/Hai, 

Ada yang bercadang untuk mencari kereta baru tak tahun ni?
atau nak cari kereta yang lebih selesa untuk keluarga tersayang?
dan juga kekangan masa untuk pergi ke showroom?
jangan risau..

Penjimatan Berganda Jika Membeli Kereta Secara Online Di Tookar.my
sekarang semuanya ada di hujung jari anda sahaja.
bagaimana caranya?

TOOKAR.MY boleh menyelesaikan segala permasalahan anda.


APA ITU TOOKAR.MY?

Tookar.my adalah platform pembelian kereta secara online di mana tookar.my menjual kereta dalam kos yang paling cepat, cara paling mudah dan paling berkesan serta menjimatkan masa untuk pengguna 

BAGAIMANA NAK ORDER DENGAN TOOKAR.MY?

Penjimatan Berganda Jika Membeli Kereta Secara Online Di Tookar.my

lebih senang sebab anda tidak perlu menggunakan orang tengah dalam urusan jual beli kereta yang akan meraihkan keuntungan tambahan ke atas khidmat mereka.

PENJIMATAN  BERGANDA SEMPENA PERAYAAN TAHUN BARU CINA 2017

Penjimatan Berganda Jika Membeli Kereta Secara Online Di Tookar.my

Sepanjang tempoh Perayaan Tahun Baru Cina bagi Tahun 2017 sehingga 31 Januari 2017, TOOKAR.MY akan memberikan tawaran yang istimewa kepada pembeli yang membeli kereta secara online dengan mereka.

caranya mudah saja.
1. pergi ke website www.tookar.my
2. pilih kereta yang anda berkenan dihati
3. gunakan kod : SL1E8PC2 *untuk dapatkan harga istimewa
4. selesai.

mudah sangatkann??
ok apa tunggu lagi.. 
jom kite pergi servey kereta disana dengan hati yang gumbira..


untuk keterangan lanjut boleh hubungi :

ALAMAT :
Suite 27, 6th Floor, IOI Business Park
47100 Puchong, Selangor Darul Ehsan

WEBSITE :


TEL :
03-8084 1100



HAPPY NEW CAR!

 -MrsPuex-

1 comment:

Mek Onie said...

macam mudah je kan,hihi