Followers

tudung comel

Tudung kanak-kanak

lazada

searchbar lazada

Friday, February 10, 2017

Tersenarai dalam 34 blog pilihan khas dalam blog sifu hartanah Hasrul Hassan

Assalamualaikum/Hai,

salah satu rezeki 2017 untuk blog mrspuex apabila tersenarai dalam 34 bloglist khas dalam blog sifu hartanah yang terkenal iaitu blog Hasrul Hassan..


al kisahnya, En Hasrul Hasaan ada mention kat fb mintak fresh blog untuk bloglist.. kebetulan plak dlm masa tak smapai 5 minit tu kluar kt page aku.. terus la komen... tengok tengok kita orang pertama yang komen.. amboiii.. eksaitedddd semacam...hahahaha..


kalau kita usaha in sya allah kita akan dapat hasilnya kann???
oleh itu, mohon dan jemput-jemputlah singgah ke blog saya ni yaa..

menulis kerana minat dan kerana kenangan untuk masa akan datang..
ada rezeki lebih sikit dapatlah jana sesen doposen untuk menampung perbelanjaan kewangan yang semakin sakit ni..

akhir kata..

selamat datang ke blog mrspuex.blogspot.com yang menceritakan kisah kisah tentang duaniawi kehidupan penuh pancaroba .. gituuuuuu...

klik SINI untuk lihat 34 blog pilihan khas 2017 dalam blog beliau.


 -MrsPuex-

5 comments:

Cik Ash said...

tahniah...

Suzie Zie said...

tahniah ya

lokman amirul said...

tahniah akak salam blogwalking...

dedauncomel.com said...

Bestnya.. Rezeki kan. tahniah :)

Hasrul Hassan said...

Teruskan kongsi cerita best .. bab gi bercuti tu antara saya suka. :)