Followers

tudung comel

Tudung kanak-kanak

lazada

searchbar lazada

Wednesday, March 22, 2017

Contest Jom Aktif Bersama Smurfs! dari 7 Eleven

Assalamualaikum/Hai, 

Mesti kat sini ramai yang suka pergi ke 7 Eleven membeli belah barang keperluan harian kan??
7 Eleven ni sangat penting kalau tetengah malam kita nak mencari barang..
24/7 operation hours!

Sekarang ni 7 Eleven  tengah buat kontes tauu..
kontes Jom Aktif Bersama Smurfs!
hadiah memang lumayan..
nak tau ape kontes yang dimaksudkan tu??


jommm..
saya tunjukkan satu per satu bagaimana nak join kontes  (kalau malas nak baca, boleh refer gambar kat atas tu je ok.)

Kontes Period :
14 Mac - 1 May 2017

Cara-cara Penyertaan :
1. Beli minimum RM5 mana-mana produk air minuman Aktif  dalam satu resit.
2. Ambil mana- mana gambar yang bertemakan BIRU dan ambil gambar resit pembelian tu sekali.
3. Collagekan gambar BIRU bersama gambar Resit pembelian 
4.upload gambar yang dah dicollagekan ke Facebook atau Instagram anda
5. hashtag #AktifSmurfs  dan #7ElevenMy
6.Selesai.

Hadiah-Hadiah :

Grand Prize :
1x 7H6M trip ke Belgium & Amsterdam untuk 2 orang termasuk lawatan ke smurfs muzium of Brussels bernilai lebih RM20,000 (termasuk tiket kapal terbang +accommodation)

Special Prize :
100x smurfs : The Lost Village Limited Edition Scooter bernilai Rm300 setiap satu.

wwwwooowww!!!
menarikkkk kann??

apa tunggu lagi??
jom cepat cepat ke 7E, ikut step penyertaan dan cuba nasib join kontest ni..
mana tau rezeki korang menang kali ni..

selamat berkontes!!

-MrsPuex-

5 comments:

Mawardi Yunus said...

wah menarik ni. thanks atas perkongsian

Bahrain said...

tetiba tak jadi sabar nak tengok episod seterusnya smurf.. kontest ni jarang join mesti kalah je. hahha

HeNRieTTa JoSe said...

menariknye....rietta suka katun smurf....suka jugak kaler biru...

Maria Firdz said...

nice info... tak sbar tunggu cartoon smurf baru..

Mas Zull said...

assalamualaikum mrspuex...seronok kalau tengok kartun smurf ni...:)

** Mama Maszull