Followers

tudung comel

Tudung kanak-kanak

lazada

searchbar lazada

lazada april

Lazada Malaysia

Sunday, March 26, 2017

Little Vive Green Market di The Parenthood, Sunway Pyramid.

Assalamualaikum/Hai,

Sekejap je nak habis cuti skolah seminggu.
Seronok tengok kawan2 yang pergi bercuti sana sini.

Harini last day cuti sekolah.
Bagi yang x tau nak pegi mana harini, boleh la ke the parenthood, sunway pyramid.

Kat situ ada program Little Vive Green Market. Semua produk yang dijual berasaskan organic dan makanan sihat untuk seisi keluarga.

 Beberapa produk yang akan diperkenalkan kepada para blogger
 Vendor yang terlibat untuk sesi memperkenalkan produk- produk dari little vive green market ni.

Ok meh saya tunjukkan produk- produk lain yang ada semasa kami dibawa untuk lawatan dan taste food di sekitar little vive green market.

Natural dan organic cake.

Cacao nibs.
Ada 3 jenis kesemuanya..

Arts & craft pon ada jugak.
Salah satunya owl art homemade..
Soooo cute.

Homemade roselle dan compressed tea bag.

Paling best, cocoraw ni..
Pestime rasa choklat gula melaka dan green tea chocolate..
Ade jugak sweet choc dan 70% dark choc..fuhhhhh... Tak boleh tahan kesedapannya..

Overnight oat pon ada jugak..

Yang rare, aiskerim gula melaka.. 
Dah rasa sekali mesti nak nak nak lagi..
Semua pon homemade..memang susah nak jumpa di pasaran..
Hanya ada di little vive green market!

Masih sempat lagi nak pergi sana tauu..
Yang berdekatan sunway pyramid, jangan lepaskan peluang ni ok..
2 hari je tauu..

Tarikh : 25th & 26th March 2017
Masa : 10.00am - 8.00pm
Tempat :The Parenthood, 1st Floor, The Parenthood, Sunway Pyramid West, Sunway Pyramid 
Facebook:
www.facebook.com/vivegreenmarket/
Instagram : 
@vivegreenmarket


Semua produk-produk yang ada di Vive Market boleh didapati di Bold Outlet di The Parenthood, Sunway Pyramid atau boleh juga beli melalui secara online oleh vendor-vendor yang terlibat.

Last but not least, sesi photo bersama organizer dan para blogger.

Thank you so much for inviting me to this event.. Im lovin it..

#theparenthood
#sunwaypyramid
#vivemarket
#mommyblogger
#parentingblogger
#lifestyleblogger
#mrspuexdotblogspotdotcom

 -MrsPuex-

3 comments:

Cekgu Norazimah said...

bestnya program macam ni, semua barang-barang organik & handmade gituw

sherry said...

yeah nice place to check and also let kids play in parenthood

namesherry.com

Mas Zull said...

assalamualaikum mrs.puex...seronoknya dpt join event mcm ni kn...
** Mama Maszull