Followers

tudung comel

Tudung kanak-kanak

lazada

SISTEM GURU ONLINE

APDM SAPS

Monday, April 3, 2017

Mandi Pantai, Main Pasir

Assalamualaikum/Hai,

semalam.
kat pantai ade segerombolan geng mak-mak bapak bapak bercamping kat situ.. adelah dlm 10 family kot.
perkara 1:
main baling baling serbuk apetah yang color2 tu (style bollywood).. dah abis benda tu, dibalingnya pasir pasir pantai tu ha...ko ingat angin tak tiup pasir2 tu ke muka orang lain?? kau berlari lari depan orang yang lepak bentang tikar tu tak pikir ke pasir2 berterbangan juga?? )*$*%^#)#^%@@#@ sangat.
perkara 2:
bila time nak main banana boat, mak bapak naik serentak, anak kecik (2tahun lebih kot) dibiorkan digigi pantai sambil menangis meratapi mak bapak tengah beronok ronok main tak sedor diri.. konon konon ade orang lain yang tolong jagekan anak dia..
pengajaran utk diri sendiri juga.
nak berseronok dgn kengkawan tak salah. jaga adab di public dan tolongggglah jaga anak anak juga. malang tak berbau. macam2 boleh jadi.
aku yang jaga beg ni kan.. rasa macam @#$%^*&(*(@#*$ tauuu!!

ok lah..malas cerita lebih buat sakit hati.
meh layan gambar semalam kat pantai..
morning view.
 
manusia paling gumbira.




  
malas nak berbasah-basah. so kita bagi alasan nak jaga beg..hahahaha..

my small family

im happy when i see my kids happy


bila tanya bila nak balik, dia bagi jawapan kejap mama, kejap..
amboiiii..


sand castle in the making.

main pasir.






my buziest weekend gateway.
sabtu balik event terus ke peedee..
smlm tengah malam baru sampai shah alam..
harini masuk opis, mata mintak bantallll je..
adoiiii..


 -MrsPuex-

2 comments:

Maria Firdz said...

Rasa macam nak bawa anak-anak main pasir pantai la juga hujung minggu nanti...

idzwa kamaruddin said...

best la kg dekat dgn pantai!! kita jeles wakkk..kekekek...