Followers

tudung comel

Tudung kanak-kanak

lazada

SISTEM GURU ONLINE

APDM SAPS

Tuesday, April 25, 2017

The Parenthood Playland @ Sunway Pyramid

Assalamualaikum/Hai,

Fun- Packed Indoor Playground

The Parenthood Playland merupakan salah satu indoor playground yang terbesar di Malaysia. Terletak dalam shopping mall membolehkan para ibu bapa mengambil peluang untuk membawa anak-anak untuk beriadah sambil bershopping.

Image result for the parenthood playland sunway pyramid
Pintu masuk ke Parenthood Playland.

we are just arrived!

the most longest slide yang ada dalam parenthood playland.
slide ni jugak favourite kanak-kanak yang datang ke sana..
bukan anak je yang suka,
mak budak, bapak budak pon eksaited dan seronok sangat main slide ni tau..
*sayalah tu*hahaha..

tengok tuhh haaa.. 4 - 5 kali turun naik slide tu tauu..

lagi satu slide yang best, ni haaa kat bawah nih..

slide gegar gegar aku panggil sebab bila kita turun je, dia akan vibrate bergegar satu badan..
geliiiiiii sangat tapi bestt!!

anak anak jangan cakap la...
part vibrate vibrate ni boleh buat dorang slide sambil menjerit jerit dan gelak gelak..
anak-anak happy, makk lagi la happy giler tau..

mini themepark

berbaloiii sangat lepak seharian kat dalam tuh..
lagi satu nak bagitau, tahap keselamatan dalam parenthood playland ni memang tiptop.
terima kasih sangat sangat kat crew the parenthood playland. dorang takkan benarkan anak-anak keluar tanpa pengawasan parent itu sendiri, peralatan yang ada dalam tu pon semuanya selamat.
soooo u guys dont have to worry.

FAMILY CAFE

Image result for lilli pilli sunway pyramid
pic credit to mommy jane

kat dalam the parenthood ni pon ada disediakan family cafe. macam-macam menu hidangan yang ada.. yang pedas ada seperti nasi lemak, yang tak pedas suite dengan tekak anak-anak pon ada jugak.
recommended speghetti agloi olioo.. sedappp bagi tekak kami anak beranak..


her favourite!

tiket dia macam mana??
ok nahhh aku bagi bergambar terus.


boleh book walk in tau. untuk sebarang pertanyaan boleh hubungi

Tel :
 03-56505121(Playland)
03-56505122 (Family Park)


bye The Parenthood.
Till we meet againn..
cewaaahhhh..


 -MrsPuex-

1 comment:

MrsEnoxis said...

Menariknye..dah lama teringin nk bawak budak2 pergi main sini..x berkesempatan lagi..