Followers

tudung comel

Tudung kanak-kanak

lazada

SISTEM GURU ONLINE

APDM SAPS

Tuesday, May 2, 2017

RAWATAN FACE CONTOURING DARI ACCENT PRIME BERHARGA RM12K

Assalamualaikum/Hai,

Rezeki berblogging ni dapat dalam pelbagai cara.
salah satu rezeki saya kali ni adalah berpeluang untuk mencuba dan merasa sendiri kehebatan mesin canggih Accent Prime ni.nak tau butiran lanjut mengenai Accent Prime dan pelancarannya baru-baru ini boleh klik SINI 



ACCENT PRIME

Accent Primesalah satu daripada jenama Alma Lasers yang paling berjaya dan telah diperakui untuk penegangan kulit, pengkonturan badan dan stesen kerja peningkatan estetika meraikan ulang tahun ke-10 dengan kempen yang baharu dilancarkan. Alma Lasers, penginovasi global penyelesaian laser, berasaskan cahaya, frekuensi radio dan ultrabunyi untuk pasaran estetika dan pembedahan telah mengeluarkan platform generasi pertama berjenama Accent pada tahun 2007, dengan kelulusan FDA, dan mempertingkatkan teknologi platform ini sepanjang dekad yang lalu sehingga keluaran terbaharu rangkaian produk pengkonturan tubuh Alma Lasers: Accent Prime.


saya sedang menjalani treatment face contouring dengan menggunakan mesin Accent Prime.Treatment ni kebiasaannya akan dilakukan selama 20 minit tanpa henti.




waktu treatment dilakukan ke atas muka saya, ada haba panas yang meresap ke dalam kulit saya.Fungsi haba kepanasan dari mesin tu sebenarnya untuk memecahkan dan menghancurkan lelemak yang ada disekitar muka saya. So muka akan jadi lebih bujur sedikit dari kadar biasa, membuang lemak yang berlebihan yang tidak diingini dan mengetatkan kulit longgar. Muka pon rasa sangat selesa.

Antara Fungsi Lain Alma Laser : Accent Prime adalah :

1. Accent Prime akan menghancurkan lemak. bukannnya membuang lemak semata-mata
2. Menjanjikan hasil yang lebih pantas dan berkesan
3. Boleh digunakan dibahagian muka, tangan, perut, pinggul dan kaki.
4. Tidak sakit dan tiada kesan sampingan.
5. Proses satu sesi hanya mengambil masa sekita 20-40 minit  sahaja.
6. Selalunya satu kawasan memerlukan minimum 2-3 sesi untuk tahan lebih lama.


gambar sebelum dan selepas. 
sila fokus kat bahagian bawah dagu.. nampak tak perbezaan kat situ??
 (abaikan jurujerawat tu ye. tak boleh buat ape dah..hihi)

amaiiizinggg kann??

dagu pon sedikit runcing.


tuan belog bersama Mr Danny Leong (CEO of HealMatrix Sdn Bhd) dan beauty consultant (lupa nama..heheh)

Treatment yang saya lakukan berharga RM12,000.00 per sesi/bahagian.
eksklusif sangat kann??
rezeki namanya..
bertuah sangat rasa..

Lokasi treatment yang saya buat di terletak di Klinik Idealyst dan MediSpa (KL Trillion).

Untuk maklumat lanjut sila hubungi:
Danny Leong 

HealMatrix Sdn Bhd

+6018 251 9008

Danny.healmatrix@gmail.com

Website : http://www.almalasers.com 


 -MrsPuex-

No comments: