Followers

tudung comel

Tudung kanak-kanak

lazada

searchbar lazada

Friday, May 26, 2017

Sambutan Hari Guru 2017 untuk kakak dan adik

Assalamualaikum/Hai,

Borak santai je la harini eyh?
nak menaip pon kejang dh jari jemari ni
sejuk sgt opis harini..

Saje nak borak pasal persediaan untuk gift sambutan hari guru kat sekolah (kakak) dengan tadika (adik). Gigih mak anak dua ni prepare gift untuk sambutan hari guru kat sekolah masing masing..
anak 2 boleh la layan..
anak berderet?? nanti la pikir..hahahaha...

 PREPARATION UNTUK KAKAK DAN ADIK

dari minggu-minggu lepas sampai la semalam dok pikir nak buat ape? nak bagi ape?
sudahnya cari je la barang yang sesuai untuk dorang dengan harga yang munasabah.
paham je la kan kalau dok shah alam ni harga barang dia macam mana..
sesak napaihhhh makkk..

Gift dari adik :

A banquet of flower!




Gift dari kakak :

Something special untuk letak kat maja cikgu..
hehehehe.,. ala ala macam table matt tu..




SAMBUTAN  DI TADIKA DZULLIMAN PUNCAK PERDANA

Malam tadi.
Sambut 3 in 1 terus.

Mothersday
Teachersday
Marhaban Ya Ramadhan

Senang...

speech dari Teacher Yun, Owner Dzuliman Puncak Perdana

persembahan dari khalifah-khalifah comel Dzulliman

dengan jiran tetangga..tak sempat amek gambar banyak banyak malam tu..pepaham je la yee..hehehe..

lepas tu ada jugak pertandingan .
pertandingan gubah buah-buahan

welll..
kita mak yang sporting,
harusslah join walaupun tangan ko kejung nak mendeko..
lantokkkan..

kita support each other..gituuuu..

undi dapat buah honey dew..
ahhh sudahhhh..

apelagik gugel la..


 
dannn.. kami menang tempat ke-3..jadiklah nokk..
buah 1 color ni susah sikit nak deco..suci murni sangat..

geng betik menang tempat 1st
tahniahh..

geng tembikai dapat no 2

geng anak anak jelita ni dpt no 4..
ok la.. support adik adik dgn mak mak join contest..
good job girlss..

Antara best buddy kakak aireen ni..
membesar sesama kat dzuliman.

last but not least,
penyampaian hadiah untuk setiap teacher yang ada..
Thank you teachers sebab sabar layan kerenah seorang airiel qaid.

semoga tak jemu mendidik anak anak khalifah..


SAMBUTAN  DI SEKOLAH RENDAH PUNCAK PERDANA

Sekolah kakak ni mama prepare hadiah je..
Harini papa yang hadir sebab papa kan AJK PIBG so wajib datang sebagai tetamu.
Gambar-gambar pon semua dari papa dan kawan-kawan mama yang jadi AJK jugak.

Tema Hari Guru : TWIN
sooo comel.
sooo cute..
pandai dorang pilih tema..hehehe..
triplet pon ade gak hokaayy!!..
layankan jela gambar ye..

hasil kerja parents SKPP
gigihhh..









sesi bagi hadiah kat cikgu kelas+ cikgu subjek..

harap cikgu suka la hadiah tu..
hehehe..

Sekian..
Thanks sudi baca..panjang lebauuu entry kali ni..
senang.. kita lamsamkan terus dalam satu entry..


 -MrsPuex-

No comments: