Followers

tudung comel

Tudung kanak-kanak

lazada

SISTEM GURU ONLINE

APDM SAPS

Tuesday, June 13, 2017

Buffet Ramadhan Di Asap Steamboat & Grill & Nurul Izzah Catering.

Assalamualaikum/Hai,Sesekali berbuka puasa dengan menu lain dari yang lain pon best jugak kan?? jom kita try steamboat dan buffet ramadhan di Nurul Izzah Catering & Asap Steamboat & Grill berkonsepkan Under The Stars bermula pada 29 Mei 2017 sehingga 21 Jun 2017. Sampai- sampai je tempat ni terus teruja dengan dekorasi yang ala ala hispter.

Gabungan konsep 'steel and nature under the star' yang dibawakan oleh Nurul Izaah Catering dan Asap Steamboat & Grill untuk suasana berbuka puasa pada ramadhan kali ini sememangnya amat mengujakan terutamanya bagi warga kota yang menginginkan pengalaman berbuka puasa dalam suasana kampung.

Keistimewaan lokasi buffet ramadhan ini adalah kedudukan kampung yang terletak di tengah-tengah bandar puchong dan USJ Subang Jaya. Dengan kemampuan untuk menempatkan seramai lebih 400 pengunjung pada satu-satu masa, Nurul Izzah Catering dan Asap Steamboat & Grill amat yakin dapat memenuhi keperluan berbuka puasa untuk para pelanggan.
Dengan lebih daripada 150 juadah akan disediakan untuk memenuhi selera pengunjung. Antaranya kambing bakar, aneka jenis mi dan sup seperti laksa johor dan bihun sup, ayam percik, ikan bakar dan aneka jenis kerabu. Kuih-muih melayu, tamar dan buah-buahan turut disediakan.Lebih menarik lagi, buffet ini juga menyediakan Lok Lok Steamboat dan Yong Tau Fu serta juadah ala carte. Buffet ramadhan ini sebenarnya adalah hasil gabungan usaha antara Nurul Izzah Catering dan Asap Steamboat & Grill yang dipunyai dalam keluarga yang sama.

Jom plan berbuka bersama keluarega tersayang di sana.. masih sempat lagi ni sebabb...

Buffet Ramadhan bermula dari :
 29 Mei 2017 sehingga 21 Jun 2017!

Harga :
RM 55.00 (Dewasa)
RM 26.00 (Kanak-Kanak 6-12 tahun)

untuk pertanyaan dan tempahan boleh hubungi :
013-4858944
013-3408944

Alamat :
94, Jalan Tempinis, Kampung Tengah A
47100 Puchong Selangor

Facebook:
www,facebook.com/asapsteamboatandgrill
www.facebook.com/nurulizzahcatering

Instagram :
www.instagram.com/asapsteamboatgrill
www.instagram.com/nurulizzahcatering


 -MrsPuex-

2 comments:

HeNRieTTa JoSe said...

sesekali steamboat best juga ni....

Mrs FaRa said...

Mcm romantik je tmpt die.. syok