Followers

tudung comel

Tudung kanak-kanak

lazada

searchbar lazada

Wednesday, July 26, 2017

Happy 5th Birthday to Airiel Qaid

Assalamualaikum/Hai, 


26/7/2012-26/7/2017
Birthday Shoutout!
to
Muhammad Airiel Qa'id bin Mohd Azahari

beberapa minit selepas kelahiran
26/7/2012


day 2.

1 tahun

2 tahun

3 tahun

Image may contain: 1 person, standing
4 tahun

Image may contain: 1 person, smiling, closeup
5 tahun

Happy 5th Birthday to my little khalifah, Airiel Qa'id bin Mohd Azahari.

Doa Mama,
Membesar dengan sihat, bijak dan sentiasa di bawah lindunganNya. Mama nak awak tahu yang Mama sayang, cinta awak sejak awak mula tumbuh dalam rahim mama..

Pesan Mama,
Jangan notty-notty sangat tauu..

Love,
MamaPapaKakak





 -MrsPuex-

14 comments:

Maha Mahu said...

Happy birthday juga moga menjadi anak yang sihat dan soleh untuk family...

azrulazman said...

happy besday . tak sabar nak tgk anak saya membesar macm anak akak ni heheh

Sherry said...

so cute, so nice of you sharing the pics of little one. Happy birthday to your son.

Hanny Abdullah said...

Selamat ulangtahun yang ke 5, moga menjadi anak yg soleh

Sally Samsaiman said...

alololo...lima tahun boleh la throwback gmbr kak...kalau sally dah 27 tahun ni..puas nak pilih gambar..hahahaha...eh, happy birthday lillte airiel..semoga yg baik-baik aja utk harini dan masa depan :)

Qiss Tiera said...

Happy birthday. Semoga menjadi anak yang soleh dan kebanggaan ibu bapa.

Siti Rohaida Yusof said...

Happy birthday..moga menjadi anak yang soleh ye

~ Kisahsidairy~

yaya_flanella said...

Happy Birthday Airiel handsome! Semoga jadi anak yang soleh dan penyejuk hati ibu bapa selalu. Aamiin <3

Fiza Rahman said...

Selamat hari lahir Airiel. Smoga membesar sebagai anak yang soleh.

Bro Framestone said...

Alhamdulillah, cepat je masa berlalu... Dah besar dah dia sekarang nie

lichuen said...

Selamat Hari Jadi! Semoga sihat membesar dan gembira :)

Nik Ainaa said...

happy birthday Airiel! comelnya dia masa kecik. besar2 dah hensem hehe

Salma Othman said...

Happy birthday hensem boy! Moga membesar dengan sihat, bijak dan menjadi anak yang berjaya dunia dan akhirat.

Wan Syahida said...

Aww.. Happy birthday handsome boy. :)