Followers

tudung comel

Tudung kanak-kanak

lazada

searchbar lazada

Thursday, July 27, 2017

Sambut Kecik-Kecik kat Secret Recipe

Assalamualaikum/Hai,

Malam tadi saje sambut kecik kecik untuk besday boy ni.
balik ngaji dalam jam 9 lebih tu terus suruh siap-siap cakap nak pegi maydin beli barang sikit.
tapi kite melencong sikit ke secret recipe..
mulalah si adik tanya macam-macam..
bila suruh pilih kek, amboiiiii jari tu tunjuk tunjuk semua kek yang ado..
last-last blueberry ni yang dia pilih.

Image may contain: 1 person, smiling
simple but sweet gitu..
manisssss sungguh senyuman anak bujang mama ni..
tergodaaaa la aweks nanti..

Image may contain: 1 person, smiling

Image may contain: 1 person, smiling, food

Image may contain: 1 person, smiling

Image may contain: 1 person, smiling, sitting


A post shared by AinieZubir (@znooraini) on

anak happy, makkkk sejuta kali happy!
Happy birthday my sweetheart!
we love u sooo much!

note : jumaat nanti baru buat jamuan sikit utk kawan-kawan kindy dia..
semoga majlis berjalan lancar..
*sinsinglenganbajuberperangkatdapur*

 -MrsPuex-

16 comments:

✿Cik Cappuccino Latte ✿ said...

Hapyy birthday airiel qaid . Moga menjadi anak yang soleh yer

Bro Framestone said...

Woww secret recipe terus tue. Alhamdulillah happy birthday ;)

yaya_flanella said...

Hihi syoknye dapat makan secret recipe. Jadi anak yang soleh tau sayang :)

Amanda Suria said...

Happy birthday Airiel..be a good boy ok...

Sharon Lee said...

Happy Birthday to him!!! <3 He is so cute and looking happy with his birthday cake!

Maha Mahu said...

Hehehe tak apa lepas ni boleh celebrate kat rumah jer kita ada kek coklat istimewa mesti anak-anak suka lain daripada yang lain...

Hanny Abdullah said...

Wahhh mesti dia seronok kan? Diorg ni dpt tiup lilin n dapat hadiah kira dah happy sgt dah tu..:D.

Sally Samsaiman said...

kek blueberry ke tuu? nampak macam red velvet je..ke ada kek baru yg sally tak tau..hahahaha...sedapnya kek...sedapnya..happy belated yaww !

Siti Rohaida Yusof said...

Tuari bday anak pun buat kt SR..sedap kek dia..happy bday

Nik Ainaa said...

Happy birthday boy. Sambut kat secret recipe pun best. Saya minat kek secret hehe

Fiza Rahman said...

Sedapnya kek SR tu ☺

Rawlins GLAM said...

Happy Birthday baby boy! Moga dimurahkan rezki dan dilanjutkan usia.

Salma Othman said...

Happy birthday airiel! Bestnya harini celebrate kat kindergarten plak ya?

Wan Syahida said...

Nampak macam red velvet. Blueberry rupanya. Happy Birthday Airiel!

sayaiday said...

Happy Birthday Airiel! Hari tu pon celebrate besday adik dekat secret recipe. hehehehe

Jane Chua said...

Happy Birthday, Airiel. Semoga sihat selalu.