Followers

tudung comel

Tudung kanak-kanak

lazada

SISTEM GURU ONLINE

APDM SAPS

Tuesday, August 29, 2017

Panggilan Haji 2017

Assalamualaikum/Hai, 

Alhamdulillah. Alhamdulilllah. Alhamdulillah.
Husband telah diberi peluang untuk menjadi tetamu Allah tahun ni.
Terima kasih tak terhingga kepada Felda Travel kerana memilih husband saya untuk menjadi salah seorang Petugas Haji Felda Travel bagi tahun 2017 untuk membawa para jemaah di bawah agensi Felda Travel.

Syukurr... Rezeki di usia muda.
Syukurrr.. rezeki 2 kali tahun ni ke Makkah.
Umrah di Bulan Januari 2017
Haji di Bulan Ogos 2017.

Tiada apa yang dipinta melainkan diberikan kesihatan yang baik sepanjang menjalankan tugas, dipermudahkan segala urusannya di bumi Allah.

sorry tak banyak gambar yang sempat di memorikan.
mood kita melayan perasaan masa tu..

my small family.
may Allah protect us always.

masa untuk check in di bilik khas...
bismillah..
sedihh giler tapi tak tau la kenapa ayaq mata ni tak mau keluar berjejeran..
sampai husband cakap, awak tak sedih ke saya pergi??
huwaaaaaa... sedihhh giler kot tapi entahlah.. jiwa kental ni membuak2 menahan air mata..

kenape bilik khas?
sebab dia petugas untuk jemaah VVIP under Felda Travel.
Alhamdulillah. sekali lagi Allah permudahkan urusan dia.
tak yah beratur kat line biasa.

babai husband. see you when i see you.




Sementara menunggu ketibaan VVIP.
husband (Petugas Haji), wakil Felda Travel, wakil Felda Travel, Ustaz Munif - Hijjaz (Petugas Haji), Wakil staff KLIA.


thank you adik and family,
thank you mak abah, mak mertua sudi teman menghantar sampai ke KLIA.


last but not least....
pesanan dari seorang isteri yang bakal merindui dan dirindui..

Dear Husband,

semoga beroleh haji yang mabrur, 
saie yang disyukuri, 
amalan soleh yang diterima dan diampunkan segala dosa-dosanya.
Amin Ya Rabbalalamin.. 

betul cakap orang, pergi menunaikan ibadah haji umpama kita pergi berjihad.
semoga kita berjumpa lagi sebulan dari sekarang.
balik tauuuu..


mode : sedih+nangis 


 -MrsPuex-

19 comments:

penaberkala nuar said...

Selamat menunaikan haji dan menjalankan tugas. Bestnya dapat ke tanah suci.

Semoga selamat pergi dan balik. Dan dapat haji yang mabrur

Shafyqah Azry said...

Allah! bestnya dapat peluang macam ni, semoga selamat pergi dan balik :)

Hanny Abdullah said...

Alhamdulillah..semoga dipermudahkan segalanya. Moga mendapat haji yg mabrur.

Maha Mahu said...

Moga selamat pergi dan selamat pulang dengan penuh barakah dan diberkati Allah.. Saya dapat pergi umrah pun rasa bersyukur sangat dan harap dapat pergi lagi..

Amanda Suria said...

Alhamdulillah...selamat menjalankan tugas dan semoga mendapat haji yang mabrur

ai said...

Alhamdulillah.. akan datang rezeki sis pula..

shamiera osment said...

semoga dpermudahkan semua urusan suami akak.. seronok dpt menunaikan haji kan...

Hasif Hamsyari said...

Wah... Alhamdulillah... Tahniah ya untuk suami akak. Impian juga mahu mengerjakan haji waktu muda.. T,T

alia farhan Said said...

Wah untungnya...muda2 lg da jd tetamu Allah

Nur Misnan said...

MasyaAllah.. Alhamdulillah rejeki Allah.. Tak tahu pula felda travel ada buat haji. Moga dipermudahkan ya segala urusan disana dan doakan juga saudara2 kita di Syria Gaza Somalia Rohingya diseluruh dunia umat islam bersatu

✿Cik Cappuccino Latte ✿ said...

Semoga semua urusan dipermudahkan

MYTRAVELLICIOUS.COM said...

Alhamdulillah.... semoga dipermudahkan dan mendapat haji mabrur...

Mek Onie said...

kakak, nak air zam-zam sikit :P
InshaAllah, semoga husband akak dapat haji yang mabrur.

Norlaili A Wahab said...

alhamdulillah. best nya. semoga mendapat haji yang mabrur :)

Nik Ainaa said...

alhamdulillah, bestnya muda-muda dah dpat tunaikan haji. ainaa teringin sgt nak tunaikan haji sekeluarga. insyaAllah bila suatu hari nanti ada rezeki. aminn

Bro Framestone said...

Moga dipermudahkan segala urusannya disana....

cc kak fas said...

Syukur jadi petugas Haji dapat menunaikan Haji sekali gus...moga dipermudahkan urusannya dan peroleh Haji Mabrur

Jane Chua said...

Selamat menunaikan haji. It is a great day to get HIS blessing.

Wendy Pua said...

have a safe trip ya for you hubby!