Followers

tudung comel

Tudung kanak-kanak

lazada

SISTEM GURU ONLINE

APDM SAPS

Friday, November 17, 2017

Happy Birthday ABAH

Assalamualaikum/Hai,

- LATE POST -

better late than never. gituuuu...

entry kali ni aku nak buat santai-santai je..
penatkan asik baca pasal reviewww je.. nak buat cemane korang, rezeki terpijak dalam blog..
ada rezeki dapat RM, ade rezeki dapat voucher, ada jugak rezeki dapat product reivew dan paling best aku rasa, rezeki dapat penginapan percuma bersama keluarga. semua di tanggung dari A to Z.. bestttt weii.. ni rezeki masing-masing.. jangan dengki, jangan bizi body..

yang penting aku nak gandakan usaha kat sumber pendapatan yang satu ni.. insya allah .. doakan aku ye korang. aku pon doakan korang sentiasa berada dibawah lindunganNya.. aminnnn..

oklah..panjang pulak mukadimahnya..
nak cerita pasal besday abah tapi dah melalut ke lain plak..
sesekali kalau diberi peluang nak bukak cerita, sampai tak cukup jari jemari nak tekan keyboard ni tau.. aku pon tak pahamm.. lagi satu, kalau dapat idea nak borak (type je kot) memang tak toleh kiri kanan dah aku ni.. tengok tu.. termelalut lagi aku ni haa..

Ermm... birthday ABAH pada 12/11/2017 haritu. kebetulan jatuh time weekend. teruslah plan sesuatu untuk abah.. lagipun rasanya dah lamaaa kitorang adik beradik tak lepak makan sesama.. bile aku balik ceras, adik beradik yang lain kadang tu tak join sama..alaahh 3 ketul je pon adik beradik aku.. lagi satu, tuntutan kerja memasing memang melimitkan masa nak berjumpa walaupuun weols duduk area lembah klang sajork! hahahaaa.. kalau dok negeri lain, aku syak time raya je kot dapat jumpa.. hahaha.. kejammm!!

plan punya plan, setting time, setting tempat, setting warna tema baju memasing. terus ON.
berdoa semoga semuanya dipermudahkan urusan.. Alhamdulillah.. semua dapat berkumpul bersama-sama..

lokasi : Grellas, Wangsa Maju KL
Masa : hi - tea (lepas asar)
Tema warna : hitam * pink (tudung)

sweettt kann.. hahaha.. *perasan kaau*

oklah malas nak celoteh bebanyak.. meh layan jelah gambar yang sempat kami snap.. selebihnya sibuk makan, layan anak, borak-borak, gosipping, sambung makan..

Image may contain: 1 person, sitting and food
12111950-12112017.

Birthday Shoutout!

Dear Abah,

I may find a prince,
But,
You will always be my KING!

Happy Birthday To You.
Lets Celebrate the moments together.. Love,
Your lovely daughter.


Image may contain: 4 people, people smiling, people sitting
anak-anak manja abah




Image may contain: 7 people, people smiling, people sitting and indoor

Image may contain: 4 people, people smiling, people sitting and indoor
alhamdulillah.
semoga diberikan kesihatan untuk mak & abah di usia EMAS ini.

semoga kami adik beradik dirapatkan ukhuwah sesama sendiri..
semoga kami ipar duai sentiasa dalam kasih sayang.
semoga anak-anak kami membesar menjadi orang yang berguna untuk masyarakat dan negara.


ok gaisss, next plan...
birthday mak 25/12 nanti.. 
Hari Krimas tu kompom semua cuti kan kan kann??

 -MrsPuex-

4 comments:

Juls Julie80 said...

alhamdulillah masih diberikan nikmat dan rezeki punya ayah.. besar pahala membahagiakan orang tua selagi mereka masih ada bersama kita..

semoga uncle sihat walafiat dan dipanjangkan umur.. :)

Diana Rashid said...

siap ada warna tema lagi..meriah jadinya..

birthday maknya buat outdoor pulak..hehe..

Mek Onie said...

happy bufday pakcik, moga dipanjangkan umur dan sentiasa sihat selalu :D

Norlaili A Wahab said...

Alhamdulillah seronok berkumpul reramai sambut birthday kannn.....