JOM SERTAI HAPPY CAMP OLEH CHICHI & CHACHA

Assalamualaikum/Hai, 

Mencari aktiviti yang berfaedah untuk anak-anak semasa cuti sekolah kini semakin mencabar. Dengan kewujudan teknologi seperti telefon pintar dan tablet, kini kanak-kanak lebih gemar menghabiskan masa bermain permainan atas talian berbanding melakukan aktiviti fizikal. Atas sebab inilah, Chichi & Chacha mahu mengajak kanak-kanak dan ibu-bapa yang prihatin untuk menyertai #CCHappyCamp yang dianjurkan khas untuk kanak-kanak berusia dari 4 hingga 8 tahun.

Chichi & Chacha adalah rancangan edutainment kanak-kanak yang memfokuskan dalam bidang pendidikan awal kanak-kanak. Chichi & Chacha yang diilhamkan oleh E2L Sdn Bhd, mahu kanak-kanak mengenali potensi diri mereka.

#CCHappyCamp mempunyai tiga aktiviti menarik yang dapat membantu dan meningkat kebolehan kanak-kanak. Aktiviti pertama yang akan diadakan di #CCHappyCamp adalah seni dan kraf yang dikenali sebagai ‘Jr. Art’ yang membantu kanak-kanak mengekspresikan kreativiti dalam diri mereka. Aktiviti kedua adalah aktiviti makanan sihat atau ‘Kids Kitchen’ di mana kanak-kanak akan belajar menghasilkan sendiri makanan ringan yang berkhasiat. Selain itu, kanak-kanak juga berpeluang untuk menjalankan ‘Science Exploration’ yang akan mengajar mereka tentang pemerhatian dan penaakulan.#CCHappyCamp yang terdekat akan diadakan pada 11 hingga 15 Disember 2017 di Mercu Mustapha Kamal, Damansara Perdana. Yuran penyertaan #CCHappyCamp adalah sebanyak RM80. Pendaftaran telah dibuka dan jika anda menjadi 20 orang pertama yang mendaftar, anda akan mendapat harga istimewa.


Anda boleh mendaftar di bit.ly/HappyCamp-Form. Untuk maklumat lanjut mengenai #CCHappyCamp, boleh layari Facebook dan Instagram rasmi #ChichidanChacha.


say HI kat mrspuex kat sana nanti okeh!hehee..

 -MrsPuex-

2 Comments

messarah said…
salam singgah :))

https://messarah.blogspot.my/2017/11/kenapa-personalized-gifts-lagi-best.html
Ana Suhana said…
bestnya dpt join happycamp chichi dan chacha ni. ana terpaksa back off sebab syafi masih pakai pampers lagi kan. next year kalau ada rezeki nak join juga sebab menarik sgt aktiviti dekat sana