Followers

tudung comel

Tudung kanak-kanak

lazada

SISTEM GURU ONLINE

APDM SAPS

Wednesday, February 7, 2018

sesekali kita diuji.

Assalamualaikum/Hai,

Selamat pagi.
Selamat hari rabu.
fuhhhhh....lamanyaaaa blog sis berhibernate.
hari ni baru masuk opis selepas cuti 5 hari + mc 2 hari..
tepu otak weeiii.. mereput kat umah tak gi memana.
paling kuat pon gi kedai, amek anak sekolah.

dugaan demi dugaan dalam kesihatan.
batuk kong kong kong diikuti terkucil tanpa disedari..
kadang tu terbersin pon boleh terucil..sobbbsss
aduhaii.. hanya yang pernah mengalaminya je yang paham macam mana tersiksa jiwa raga..


harini pon ade saki baki batuk yang ada..nebess jugak kalau batuk pon terkucil..hope ia behave lah kat opis ni.. tak lalu makk nak berlari ke toilet. jauhh tau toilet..
bukan apa, risau batuk batuk ni presure je kat adik baby. nak makan ubat batuk pon risau tauu..
haih. macam-macam makkk pikir.

alhamdulillah usia kandungan dah 4 bulan. 2nd trimester ni memang banyak dugaan. takpe, demi adik baby, mama redo dan redah je.. as long adik baby stay strong dengan mama. korang doakan mama sihat, adik baby pon baik baik saje kat dalam ni ya.. mana tau ada doa antara korang yang diangkat untuk dimakbulkan.

oklah. nak sambung kerja. bertimbun keje nak kena hadap ni.. rindu benornya nak menaip. jadiklah untuk entry ciput macam ni..hehehe

see ya!


 -MrsPuex-

2 comments:

Siti Rohaida Yusof said...

bila tak sihat,nak buat kerja apa pun tak boleh..kena rest betul².then baik barulah rasa tenang kan...

Juls Julie80 said...

GWS sis... :) take care yer