Followers

tudung comel

Tudung kanak-kanak

lazada

SISTEM GURU ONLINE

APDM SAPS

Monday, May 7, 2018

06052018 : im turns thirthy six!

Assalamualaikum/Hai,


06051982-06052018.

Its a wrap.
Penutup birthday di ceras baru.
Jenguk mak abah.
Tak sangka plak husband komplot dgn adik jugak kt ceras baru.hehehe..

Tqsm husband.

X celebrate gah gah..
Redho laki bukan seorang yang romentik..hahaha..
Hanya doa dipohon utk kesihatan diri dan keluarga terutama kesihatan abah.

Dan,
Dipermudahkan segala urusanku sepanjang tahun 2018 dan tahun tahun akan datang.

Tqsm adikku tersayang sbb tolong readykan seketul kek ni kat cheras baru tadi. Kemain ko rekues kek ikut anak tekak sendiri..hahaha

Alhamdulillah.
Naik satu angka tapi makkk tetap suweet 16 tauuu..

Lunch date on my birthday then straight to ceras baru after that.


Semalam.
05052018.

Prank birthday in advance from my diplomamate.
Tqsm darling-darling yang buat prank..

Balqis for the choc bouquet!
Nan for the delicious bronis!
And also to mimi too..

Weiii..speechless ok!
Tetengah majlis kenduri kawin mona plak tu...hahaha.. Ko mampu kena berdiri lepas tu  dinyanyikan lagu birthday kuat kuat kat kenduri kawin orang? Hahahaa...

Tq tq tq soo much!
I feel young and dangerous when im with u gais! Kah kah kahhh..
Otak senget memasing tetap kekal tak pupus sampai skang..


#itsmybirthday
#06052018
#tqsmforthewish
#turns36
#journeyto40



 -MrsPuex-

20 comments:

Ana Suhana said...

Wah seronok birthday kali ni kak. Berbunga-bunga hati ye. Tapi macam tak caya umur akak tu. Ingat sebaya Ana je sebelum ni.
By the way sanah helwah kak. Semoga dipermudahkan segala urusan dan sentiasa di bawah rahmat Allah. Amin.

Shesyira As said...

Happy birthday semoga panjang umur dan murah rezeki.birthday kita pun lambat lagi hihi.seronok bila kawan2 pun sporting nak sambut birthday

Atikah Norbaki said...

Happy birthday mak buyung!!! seronok la dia dapat kek kan... kenyang baby makan kek seharian.. Ada lebih lg tak kek? bak sikit please.. heheheheh

nor nazliana said...

ala-ala comelnya sambut besday dari yang tersayang pulak tu..hihii jeles i taw hahah so hapy besday awak semoga ibu n baby selamat hendaknya

Bella Enveeus said...

Aww so sweet. Selamat Hari Lahir! Semoga murah rezeki, panjang umur dan sentiasa diberkati illahi. Bestnya ada cake.. :)

Amanda Suria said...

Seronoknyaaa...sejak umur dh meningkat ni akak mmg x sambut birthday takde prank, takde apa pun surprise...sedih kan...tapi takpe dah biasa..best la aini..happy belated birthday dear..semoga dilimpahi kebahagiaan dan dan kasih sayang...rezeki too...

JMR said...

Happy Belated Birthday Mrspuex! Semoga terus sukses dan hidup sentiasa di bawah rahmatnya..

Khai Artzfar said...

wah birthday girl! happy birthday akak! semoga panjang umur murah rezeki selalu

adianiez AIDA said...

Happy birthday.
Masih muda tu. Masih bergetah :-) ha ha ha...
Moga sihat, ceria & bahagia tau.
Aida nanti besday bulan 10. Ntah ada ntah tak hadiah sejambak coklat kih kih kih...

Hasif Hamsyari said...

wahh happy belated birthday! woohoo! seronoknya dapat hadiah kalau tiba hari jadi kan. keke. semoga panjang umur, diberikan kesihatan yang baik dan dimurahkan rezeki ya! :D

Mar Mansor said...

happy belated birthday.moga terus diberi kesihatan yang baik dan happy selalu.
Janji Kita

Hanny Abdullah said...

Happy birthday to you..happy birthday to you..happy birthday to Nooraini..happy birthday to you..muahhh muahhh. Moga dimurahkan rezeki dan diberi kebahagiaan dunia dn akhirat

Maha Mahu said...

Bestnya celebrate birthday ada orang ingat kitanya harijadi tak ada sapa ingaat hehehehe kita ingat sendiri je. Selamat hari jadi moga lebih bahagia. Nak coklat tu sikit wakakaka...

Maisarah Humaira said...

selamat hari lahir akak! semoga dilimpahkan rezeki yang baik-baik dan dipermudahkan segala urusan, InsyaAllah.
seronok kan ada orang yang ingat tarikh lahir kita

www.maisarahsidi.com

The Fat Paw said...

Happy Birthday!! Bestnye dapat cake - you are so lucky to be loved by so many. The bouquet of chocolates tu....don't eat it all at one go

Absolute Yana said...

wow...happy birthday kak! I so wish i had a birthday celebration like that. Never celebrated until like this before...huhuuhu Untung akak!

Lia Hasty said...

Happy birthday !! Semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki berlipat ganda. Umur sekadar angka bukan halangan untuk buat apa yang kita nak. Kuatkan hati dan semangat teruskan kehidupan yang mencabar

emi said...

Uuuu bestnya. Dapat coklat lagi tu. mesti berbunga2 je hati kan. Sweet husband akak buat surprise untuk isteri. Happy birthday akak

Ika Sani said...

Selamat hari lahir. Moga dimurahkan rezeki dan panjang umur. Sweet sgt husband ye buat surprise :)

The Smell of Coffee said...

SElamat hari lahir kak..kan skrg ni main surprise2 je kak hahahhahha best pulak lagi2 ade mastermind