Followers

tudung comel

Tudung kanak-kanak

lazada

SISTEM GURU ONLINE

APDM SAPS

Sunday, May 13, 2018

Pre Ramadhan Gathering With Team Jazzerinas

Assalamualaikum/Hai,

Jumaat , 11 Mei 2018.

Dinner time.

Alhamdulillah diberi peluang dan kesihatan untuk join team jazzerinas bergathering sebelum sambut puasa.

Actually, aku dah amek annual leave setahun plus plus x join jazzercise.. Hahhaa.. Cuti yang dimaafkan katenya.. Tahun 2018 jugak dorang semakin mengganaz tau..msuk hutan tiap minggu, join fun run, amboiii..sis peratiii je uolss..hahaha..


Aku suka join team ni sebab ape tau sebab dorang semua positif. Bukan je positif nak kuruskan badan tapi positif dalam segala hal.. They support each others.

Pre ramadhan gathering ni di organize oleh kak sya(cikgu jazz) dibantu oleh kak yang dgn kak nora.
Everything was superb!

Kitorang decide pilih triple d cafe kat cahaya spk club house. lokasi dekat dgn rumah je sbb malam dan senang mak mak nak balik ke pangkal jalan.. Maklumlah weols kan cinderella.. Sebelum kol 12 kena ade kat umah..bukan laki cari tapi anak yang cari..hahahaaa..

Sesekali gegerls hang out, hauk wei.. Semua rasa diri seperti remaja tau..besttt gilerr.. Aku je terpaksa behave sebab preknan..kalau tak mesti lupa diri kejap.. Tema plak glam up. Perghhh hampir tak kenal semua..jelitaaa memasing.. Biasa tgk kat studio memasing pakai t shirt-tight-kasut je.

The best part is, cafe tu kami yang punya.. Private party only for us! Siao ade buskers khas mlm tu..Tak caya?? Jom tgk gambar jom..

Kita mulakan dengan the makanans. Ok lapa balik..hahaha


Mango cheese cake. Sponsered by bakers, as..
Lagi satu(tak sempat snap gambar dah licin licau) baked cheese cake dari jazz wawa..









And the moments begin. Lettss partayyyy!!
Amboi amboii amboii..hahahaa..

Mukadimah.
Urs truly. Fav spot malam tu..adore the kerusi..

View malam tu. They just arrive..

My table mate.





Our tecer, kak sya
Baju pink tu owner cafe, datin elle.. Soo humble!


Cafe ada buat 2 games utk kitorang..actually 3 game tp masa x mengizinkan, so buat 2 game je..
Nahh layan..

Game the avengers..



Game jatuhkan cup dgn angin belon..



Seriusly, gelak smpai rasa nak terberanak tgk gelagat memasing..hahahaha.. Happening giler!

Last but not least, lets wefieing..




And its a wrap!
Photo group session.





Beautiful event with beautiful ladies..
Im glad to be part of this team..

Hopefully raya gathering nnti aku lom terberanak..boleh la nak nyibuk makan makan dgn dorang..hahahaa..

*Some pictures courtesy from the jazzerinas*..

 -MrsPuex-

1 comment:

Sis Lin said...

Meriahnyaaa..
Cantk-cantik semua kawan-kawan dia..
Manis anggun bergaya..

Seronokkannn, ME TIME ,..