Followers

tudung comel

Tudung kanak-kanak

lazada

SISTEM GURU ONLINE

APDM SAPS

Tuesday, June 5, 2018

Produk Chomel : Rumusan Lembut Yang Sesuai Untuk Si Manja Anda

Assalamualaikum/Hai,

Tahukah Anda? 

Kulit bayi adalah lebih nipis, mempunyai sifat keresapan bagaikan span dan lebih cepat hilang kelembapan daripada kulit dewasa. Untuk penjagaan harian, lapisan perlindungan kulit bayi masih belum lagi matang. Oleh itu bahan perengsa diserap dengan lebih mudah.

Jangan risau wahai ibu ibu yang dikasihi sekalian.


Untuk mengatasi masalah-masalah ini, Produk CHOMEL telah mencipta satu rumusan lembut yang sesuai untuk si manja dan seisi keluarga juga.



Ianya adalah SEMULAJADI, SELAMAT, BERKESAN DAN MESRA ALAM.
Tiada bahan kimia berbahaya.
Hypoalergenik.
Belaian lembut
Sedia lupus
dan yang penting, ianya adalah HALAL dari JAKIM

RANGKAIAN PRODUK CHOMEL

Rangkaian Produk Chomel terdiri daripada Foaming hand wash, baby fabrik softener, baby laundry detergent, breast pump & bottle cleanser, toy & surface cleaner, travel &highchair cleaner dan juga sanitizer.

Semua produk-produk ini boleh didapati secara online atau mana-mana farmasi di sekitar anda.



Saya dah prepare beberapa produk untuk kegunaan si manja saya. Dan akan tambah lagi produk CHOMEL ni dari semasa ke semasa. Sebab apa, sebab ianya sangat selamat untuk si manja saya dan harganya jugak berpatutan.

Untuk maklumat lanjut, anda boleh rujuk info di bawah :

Website : 
Facebook : 
Instagram:
No tel : 016-2077081


 -MrsPuex-

1 comment:

Siti Yang Menaip said...

nak pilih product untuk babies memang kena hati2 kan.. salah pilih takutnya. since CT xde baby lagi so tak ada pengalaman. nice sharing ade info baru belajar juga =D