Followers

tudung comel

Tudung kanak-kanak

lazada

SISTEM GURU ONLINE

APDM SAPS

Thursday, July 26, 2018

Airiel Qaid Turns Six!

Assalamualaikum/Hai,

26/7/2012-26/7/2018.

Happy 6th birthday to my dearest abang baby Muhammad Airiel Qaid bin Mohd Azahari.

Doa mama,
Semoga menjadi anak yang sihat, bijak, soleh, taat perintah Allah Dan IBU bapa dan sentiasa dibawah lindunganNya.. We ❤ U sooo much!

Sekejap je masa berlalu.. Tahun depan dah sekolah rendah๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ

Macam biasa tetiap tahun akan buat sambutan dengan rakan2 kindy dia.. Majlis havoc2 takde sbb aku mmg x ajar anak setiap tahun kena sambut besar2an.. Nnti naik lemak memasing..

Sambut dekat kindy dia pon dia dah rasa sangat happy..x caya jom tgk gambar sambutan kat kindy yang tecer dia wasap tadi..

Rekues kek ironman.. As your wish sayang.. 

Simple menu + goodies utk anak2..

Birthday boy.. 

Happy face! Mom pon hepi jugak..

Bersama kwn2 gegerl..

Bersama kwn2 boboboi

Geng kindy with goodies bag..

Tqsm @mychocsforyou for the owesome cake๐ŸŽ‚
Tqsm papa+kakak for party pack preparation๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช
Tqsm nenek for mihun goreng Singapore+agar2๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช
Tqsm teachers @dzulimanpuncakperdana for helping mama organize and celebrate his birthday ๐Ÿ‘๐Ÿ‘

Mama buat ape? Mama jadi project manager nak pastikan semua ready ontime from A to Z ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ (nak join potong kek tapi tgh pantang mode plak..huhu)

Alhamdulillah..everything went well.

Lepas ni nak prepare birthday kakak plak..


 -MrsPuex-

2 comments:

HeNRieTTa JoSe said...

Happy Birthday...dh besar panjang dh anak bujang....

Norlaili A Wahab said...

Happy birthday abang. semoga menjadi anak penyejuk hati ibu bapa. wahhh….besar dah nak masuk sekolah tahun depan :)