Followers

Monday, November 19, 2018

Airiel Qaid dah konvo dah..

Assalamualaikum/Hai,

simpan sini untuk kenangan di masa akan datang.
hujung tahun bermulalah episod konvo+penyampaian anugerah anak-anak di tadika/sekolah..

so nak cerita jugak kisah semalam.

my 2nd born, Muhammad Airiel Qaid bin mohd Azahari dah tamat belajar 6th year di tadika.
semalam diadakan convocation ceremony untuk meraikan tahun terakhir mereka di tadika.
lokasi pon memang ohsem.. di fakulti kejuruteraan UPM serdang. merasalah mama papa semua masuk dan tengok anak anak grad. feeling mcm anak2 dah tamat belajar habis sem uols.. hahaha.. impian besarr.. insya allah moga moga kejayaan sentiasa menjadi milik mereka..

agaknya tecer saja bagi gempak buat kt Universiti bagi anak2 dapat sedut aura belajar tu lebih sikit bila naik tahun 1 nanti..

ok lah malas nak bebel.. kita pam gamba sepanjang program berlangsung ya.. gambar agak limited sebabnya adik baby meragam. kacau tido time dia la tuuuuu.. tak sporting la adik.. sib baik kakak rekod persembahan abang qaid walaupuunnnnnnn.. #sambung sendiri.. hahaha.. jadilah dari takde ye dakk..

eh membebel lagi.. hahahaa..

rakan seperjuangan.



tukar costume utk persembahan..tajuk persembahan dzuliman ke zoo..
 qaid dapat costume sapi (read lembu)hehehe.. comel gilerrr..


alololoooo...


mama selfi seketul dengan adik baby sebelum adik baby zzzzz nak tido.. terpaksa kluar dewan carik kipas..huhuu..

bakal bakal engineer..ameeennn.. amek aura sikit dari fakulti kejuruteraan UPM.

tunggu turn amek anugerah.
segak semua orang..


qaid in action

senyum meleret anak bujang mama


group photo be likeeee..heheheee
 
19th convocation ceremony!


photo kat booth depan dewan plak.. 


family potrait is a must..alhamdulillah..moga anak anak mama berjaya dunia akhirat..
 tu bukti adik baby tido.. kejung tangan mama.. stroller ada tp takmo letak...

Most Courageous Khalifah..


kakak aireen 2014 + abam qaid 2018.
soon adik baby plak.. in sya allah.. 

eyh anak dara mama ni dah besarrr dia.. perangai?? aduhaii anak dara nak membesar macam macam hal.. tahun depan darjah 5 dah.. nnti tau tau, mama kakak nak kawin.. ohh nooo!! 
#simptommakmak beginilah kot kan..

video persembahan (persembahan pembukaan bacaan yasin ayat 1-12 dan two words song + persembahan dzuliman ke zoo) boleh tengok di fb : https://www.facebook.com/znooraini/videos/10156699013784788/?notif_id=1542607907926898&notif_t=feedback_reaction_generic


tu je nak cerita sini.. semoga anak-anak mama membesar dengan sihat dan berjaya dunia akhirat.. aminnnn..

 -MrsPuex-

6 comments:

✿Cik Cappuccino Latte ✿ said...

Tahniah

Shahida Dzulkafli said...

Alhamdulillah.. Tahniah buat Muhammad Airiel Qaid

Tadika Dzuliman Puncak Perdana said...

Tahniah abang Qa'id yang banyak celoteh,ringan tulang suka tolong kawan-kawan, disayangi semua...

lullabyssz said...

Hi, i need your help to blast my crowdfunding campaign for my studies expenses. All the details are in the blog post. Thank you!

https://messarah.blogspot.com/2018/11/my-crowdfunding-campaign.html

HeNRieTTa JoSe said...

tahniah,...dah nak masuk skulah tahun depan...sekarang graduasi tadika mmg meriah....

Norlaili A Wahab said...

tahniah abang, dah nak masuk tahun 1 next year. insyaAllah future engineer ni aaminn.....