FELDA TRAVEL SDN BHD TAWARKAN PELUANG NAIK HAJI 90% DENGAN PAKEJ HAJI RAWDAH

Assalamualaikum/Hai, 

Tak lama lagi dah musim Haji.
Mesti teruja kalau nama kita naik tahun ini untuk menjadi tetamu Allah.
Persiapan semua kena ready dari sekarang.
Itu kalau berjaya..
syukurrrrr..
#tadahtangan.

Tapi
Kalau semakan dibuat tapi status masih dalam rayuan?
Dan hati meronta-ronta nak tunaikan haji selagi terdaya dan diizinkan dan berkemampuan?

Jangan risau.
Felda Travel Sdn Bhd sedia membantu anda.


Dengan menawarkan Pakej Haji Rawdah Premium di mana peluang anda untuk menunaikan haji in sha allah 90%  tu ada jika status anda dalam rayuan.

Tak lupa juga Pakej Rawdah juga menawarkan penginapan Hotel Safwah di Makkah dan Khemah Khas di Mina untuk jemaahnya.Kalau Allah dah izinkan kita jadi tetamu, dengan cara macam mana pun akan dipermudahkan urusan.
berdoa jangan putus ok. Felda Travel Sdn Bhd dah tunjukkan jalan. 

7 SEBAB KENAPA RAMAI MEMILIH PAKEJ HAJI RAWDAH FELDA TRAVEL 1. Peluang Yang Tinggi
Kebarangkalian untuk anda naik haji sangat tinggi meskipun anda status rayuan (Pada tahun lepas, semua jemaah rayuan kami untuk pakej ini alhamdulillah dapat naik haji). Jika anda telah daftar haji tahun 2015 ke bawah (2015, 2014, etc), in sha allah kami akan bantu supaya anda dapat naik haji tahun ini. 


2. Pembimbing Berpengalaman
Ibadah haji anda akan dibimbing oleh Prof. Dr Mohamad Khadafi Rofie, seorang pembimbing ibadah haji bertauliah yang cukup berpengalaman membawakan jemaah haji Malaysia. Jadi anda tak perlu risau tentang masalah hokum dan ibadah sepanjang menunaikan haji di sana.


3. Hotel Dekat dan sajian Makan Terbaik
Anda akan menginap di hotel 5 bintang Safwah Royal Orchid Hotel. Hotel ini bersambung dengan dataran Masjidil Haram, jadi anda boleh ulang alik ke masjid dengan selesa untuk beribadah. Lagi satu, hotel ni best untuk orang Malaysia sebab ada food court yang menempatkan Restoran Felda D’Saji. Anda boleh makan roti canai dan minum teh tarik hari-hari.


4. Tiada Transit Hotel di Aziziah
Anda akan terus masuk menginap di hotel Mekah, bukannya transit dahulu di kawasan Aziziah sehingga 15 Zulhijah seperti pakej-pakej lain. Ramai yang tak tahu perkara ni, tapi ada pakej yang harganya mungkin lebih murah kerana jemaah dibawa transit menginap di Aziziah dahulu untuk jimatkan kos sebab harga hotel di Mekah sangat mahal ketika waktu kemuncak haji (25 Zulkaedah - 15 Zulhijjah). Jemaah hanya dibawa berpindah ke hotel di Mekah selepas 15 Zulhijah. Memang dapat jimatkan kos, tapi jemaah mungkin tidak dapat pergi ke Masjidil Haram setiap hari kerana kawasan Aziziah jaraknya 4.5km dari Masjidil Haram dan jalan sangat jem ketika musim haji. 


5. Penerbangan yang Selesa
Anda dapat terbang terus ke Jeddah dengan selesa menaiki penerbangan business class Saudia Airlines. Ya pakej kami sudah termasuk flight business class. 


6. Khemah Dekat dan Selesa
Anda dapat beribadah dengan lebih selesa di khemah khas yang disediakan ketika di Mina, dengan jarak kurang dari 800m untuk melontar (bukan 3.5km seperti pakej biasa atau muasasah). Sangat sesuai jika anda ada sakit kaki dan lutut sebab anda akan pergi melontar jamrah hingga 4 hari. 


7. Lebih Focus dengan Kumpulan Kecil
Saiz kumpulan yang sangat kecil. Tahun ini, kami hadkan jemaah Pakej Rawdah untuk 45 orang sahaja. Cukup cukup 1 bas sahaja untuk kami pastikan anda mendapat kualiti perkhidmatan dan bimbingan ibadah haji yang terbaik.

Slot untuk Pakej Rawdah sangat sangat terhad untuk 45 jemaah sahaja. Sudah 34 orang bakal jemaah haji mendaftar pakej ini setakat 20 Mac. Hanya ada 11 kekosongan sahaja lagi. 

“Promosi Istimewa bagi pendaftaran sebelum 25 Mac 2020” 

Untuk maklumat lanjut sila layari :
No untuk dihubungi : 0192010843 (Puan Shidah) | 0192637028 (Tuan Haji Rizal)

Rebut peluang selagi slot masih ada tauuu...
Moga dipermudahkan segala urusan bakal bakal haji untuk tahun 2020 ini..

amiiiiinnnnn#feldatravel #pakejhaji #pakejhaji2020 #haji2020 #panggilanhaji2020 


 -MrsPuex-

0 Comments