Followers

tudung comel

Tudung kanak-kanak

lazada

SISTEM GURU ONLINE

APDM SAPS

Thursday, October 6, 2011

Whooppss..n3 berbasi-basi : suasana raya @ opisku

Assalamualaikum..

maapkan la kwnmu ini sbb mendelay-delaykan gamba yang dh dimamah keusangan..huuuu...bukan ape, kepadatan masa di waktu keje plus kesuntukan waktu di kala malam mendorong hamba lambat menepek gamba suasana raya kt opis yang lepas..**sob sob...

so takmoh cite panjang, layankan jek la yee...* sape yang xmo layan, saya x kesahhh!!!*lyn la lyn laaaa..plissss...:D

byk gamba yang dirasakan moment2 best tp x dan la nk taruk sume..korang tgk kt fbku udahlaye..gamba yang ade nih just pelengkap n3 yang sadis ini...sob..sob..lagikkk...

memula mak dara berposing  ngn anak dara's dulu..

pastuh baru la bersibuk2 kt pentry..
apam polkadot tuh bos ai order online kat mane tah..sedap gak..

suasana sepanjang majlis..ku padat2kan gamba yang ade..

tepek lagik sekeping gamba padat..:D

ade pertandingan karok skalik uolss..antara finalis yang menunjukkan bakat..pemenangnye goes tooo akk baju gold tuh..off koss la..seswai ngn tagline 'ladies first' gituu..hehee..

**tema adalah baju raya..tp kale pink tuh bukan baju raya ai..bju raya ai kaler grey tapi x  brp nak glemer laa uuu..sebab ape nk glemer?sbb terase cam nak menang..tp dah tau awl2 x menang ponn..hahahaha..x kesahhh..janji ai hepi mkn, bergambo, mkn, bergambo dan mkn lagikk..hihi..:D

opppsss...nk nak bgtau lgi nihh..

mempersembahkan unit ku yang disayangi - ** x brp nak lengkap..big bos mc, 2 anak dara(2-2 bju merah kt pic ats skali) dh kuar awl, 2 mak dara dah bersalin..yang ade kami2 yg vogi de vasssiii..:D

unit IT yang kerlassss+ sporting...


sekian, terima kasih..selamat berblogging..

Yours Truly ;P

4 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

ayang dh tembam skit..ngeee...lariiikkkk!

mrs puex said...

kejooooo...kejoooo...!!!
bukan tembamm tapi gebussssss..!!!:D

Ideologi Hidayah said...

wahhh...byknyer makanann... sedappp~~~

n o h a F i z a said...

nasin ada gambar aku.
bila aku nak up en3 raya ntah.
mood melemau lah sekarang nak update blog.
kasihan bukan...