Followers

tudung comel

Tudung kanak-kanak

lazada

searchbar lazada

Thursday, October 4, 2012

Suppliment Untuk Susu Mama

Assalamualaikum..

untuk persediaan menambah susu mama+zat susu mama, maka mama ambik trial pack Set B (menyusu) dari produk shaklee..dah sevey-sevey n tanya kat kengkawan, so inilah keputusannya..

Alhamdulilah barang dah sampai.

barang sudah sampai




















set trial pack































so marilah berdisiplin makan pil-pil..

Antara set B (untuk menyusu) :

- Alfalfa complex
- vita C
- B complex
- vita-lea


trial packnya rm80 sahaja dan kalo sgt berkesan dan disiplin aku cantek, aku akan amek full-pack. pejamkan mata utk harga demi berkorban untuk kesejahteraan dan kesihatan anak sepanjang ia menyusu. Insyllah..

nak detail lebih bole visit blog dealer shaklee yang aku order dari beliau :

http://buahatikusayang.blogspot.com


Yours Truly ;P

4 comments:

Chekpid said...

waa...sungguh kuat semangatmu. Bagus! demi Qaid

mamavogue said...

Go mama go..!
I support u..!

mrs puex said...

haahh..utk yg ni semangat berkobar2 uols..doakan rezeki utk Qaid mencurah2 ye..

eB said...

chiyok chiyok :)