Followers

tudung comel

Tudung kanak-kanak

lazada

SISTEM GURU ONLINE

APDM SAPS

Wednesday, December 26, 2012

26122012 :: Cukup 5 Bulan

Assalamualaikum..

Anak Bujang aku genap 5 bulan harini.

Harapan menggunung mama :

Semoga jadi pelindung untuk mama, papa dan kakak bile dah besar nanti.
Semoga menjadi anak yang taat, soleh, bijak dan berjaya dalam hidup.
Besar sungguh dugaan mama nak besarkan awak.
Mcm-mcm dugaan hebat yang mama tempoh.*xperlu nak cerita details kat sini coz its too personal..hope uols understand ya*
Alhamdulillah 5 bulan hidup dgn susu mama sepenuhnya.,Syukur Allah beri rezeki untuk mama bf kan awak.
Semoga Allah terus memberikan kekuatan kat mama menempuh hari2 yang penuh berliku untuk membesarkan awak dengan susu mama sampai 2 tahun..Insya Allah..
**terus berdoa dan berdoa**

Nah gambar my lil Airiel Qaid utk tatapan aunties and uncles..
Gambar semalam kat tesco.


















Yours Truly ;P

3 comments:

Emma Kasyuma said...

amin....smg t'capai cita2 k.ayg 2...n smg ape dugaan yg k.ayg lalui 2 d permudahkan Allah...aaminnn...

mrs puex said...

aminn..thx syuma..:D

Mama Vogue said...

5 bulan sudah..!
Alhamdulillah.. sihat dan sempurna :)