Followers

tudung comel

Tudung kanak-kanak

lazada

searchbar lazada

Wednesday, December 24, 2014

Hair Cutting di Naluri Hair Studio

Assalamualaikum..

Dah lamaa sangat tak trim rambut kakak..
dah kejung kejung dah ujung rambut die..
nampak sangat mama die sibuk..ehhh bukan mama tp papa yang sibuk sangat tuh..hihihi..

Ni dah nak sekolah, trus tak boleh tangguh tangguh dah.
lagipun kakak akan bertudung ke sekolah. Perintah dari papa.
didik dari awal senang sikit. rela tak rela belakang kira.
tapi ade jugak on off nya.. xpela usaha tangga kejayaan.

Masa kat plaza masalam, shah alam aritu ternampak saloon khas untuk perempuan.
Sebelum ni tak pernah nak perasan ada kedai gunting rambut.adeh!
apelagik, terus la terjah..penat belakang kira. janji setel semua awal-awal.
Kene test dulu kat kakak cemane dorang potong.
kalau ok, baru mama punye turn..heee.. kejam sangat test gunting rambut anak dulu..



Selamat tinggal rambut kejung!

akak comel yang potong..not bad!
yang penting melayu muslimah..heee..

Naluri Hair Studio!
for women only..nice!
hasil, style bob-cut
memang fav mama untuk anknye.

pose wajib dengan adek plak..
tanak mengalah dak kenit nih..
 
 
view dari belakang.
not bad la kan..
 
so sesape yang berdekatan dengan plaza masalam,
yang masih terpinga pinga tercari cari di manakah hair studio yang spesel untuk kaum wanita,
nahhh... Naluri Hair Studio la jawabnya..
 
Sharing is caring rite!
Yours Truly ;P

1 comment:

AisYa IeyKa said...

comel kak , hehehe :)