Followers

tudung comel

Tudung kanak-kanak

lazada

searchbar lazada

Friday, January 23, 2015

Aerobik Di Opis Sahaja

Assalamualaikum..

Minggu ke-2 kami beraerobik.

Rasa bertuah sebab dapat beraerobik di opis sendiri.
Rasa bertuah sebab ada instructor bertauliah yang willing nak buat kelas aerobik kat opis.
Rasa bertuah sebab ianya adalah FREE .. cuma, terpulang kat diri sendiri la nak join ke idok..
Rasa nak sihat, sila join. rasa banyak alasan, sila duduk jauh jauh..

Aku memang sentiasa angkat tangan if ada kelas. Kelas depends pada instructor. if she say yes, ada lah kelas. if die ada hal luar/mesyuarat, maka dok dendiam kt opis la..nak erobik sendiri mmg idok le kan..kang salah step, nayaa badan..

paling penting jimat duit shopping setiap waktu lunch hari jumaat.
start 12.30 pm smpai 1.45 pm. rest kejap then masuk keje balik. ok la tu kan..
Risau nauuu busuk masam? haaa kau bawak la towel mandi kejap kt toilet..tak pun ko semburlah perfume sikitt..xde sape nak cium ko kt opis laa...




 
 

thank to all yang bagi full komitmen untuk aerobik di opis kita.
once a week pon jadik laa kann???
Mak mak sihat, keluarga bahagia... ewaaaaahhhh!!!!


Yours Truly ;P

2 comments:

idzwa kamaruddin said...

alahaiii seronok nyer...ade gym with cikgu dan bilik mandi pun siap tapi tetap tak berkesempatan nak pegi..huhuuu..mak busy dgn anak tengahari buta...

Allene ALineWorks said...

bestnya....