Followers

tudung comel

Tudung kanak-kanak

lazada

SISTEM GURU ONLINE

APDM SAPS

Monday, January 12, 2015

Hari pertama alam persekolahan

Assalamualaikumm..

12 Januari 2015.

Hari ini dalam sejarah di mana:

Hari baru kakak mulakan alam persekolahan yang sebenar. Tahun 1 dah..

Hari untuk mama papa percaya bahawasanya anak dah sekolah rendah.

Hari baru bermulanya sesi kelamkabut sedunia.

Aaaaaaa...*masih gosok gosok mata seperti tak percaya sangat tau..mental sebenarnya masih tak berapa nak ready ..tapi tah bila nak ready ku pon tak tahu..

Lets go with the flow bebeh..

Atok opah eskot skali..kakak pon naik kete atok..
Cucu sekolah petangtp jam 10 dah assalamualaikum kt shah alam dah..haha..
Dah besar dah di comot mama ni..
Assembly kt dalam dewan sebab ada ekon..hahaha..
Spot her!..
Otw nak ke kantin, rehat.
Mula mula nak soh kakak beli sendiri..
Sekali, atok opah nenek dah stanbykan makanan siap siap..
Untunggglaaa kakak oi..
Esok, sila berdikari yee..
Dok blakang dewan monitor anak..
Tabik spring kt cikgu yang handle murid2..
Dorang harini seharian dok dlm dewan..esok baru masuk kelas..
Aireen kt barisan hujung tu..tak toleh toleh pon mama..selamberr dah jumpe kawan..
Budak lelaki ni sdg hbat berkungtau kt blakang..mesti cikgu urutdada tgk dorang tadi..Hahaaaa...
Haishhhh..masih tak percaya anak dah sekolah..
Ini anak kan, tak mo dok diam..asik nak mencari kakak diee sajeee..
Sampai menangis nak duduk sebelah kakak..
Pening mak nakk oii..
Selesai hari pertama sesi persekolahan..
Kakak memang ohsemm..chill sepanjang  masa eventho ada kawan sama sama tadika dok menyakat die..cuit bahu la, bukak beg frozen die la..boyy tauu..
Mama dok perati je dari jauh..
Sib baik kakak pandai protect diri .heeee..
Sila jual mahl sikit kakak yee..
Alhamdulillah..
Kakak dapat menjalani sesi persekolahan dengan baik..
Sangat bersimpati utk anak anak yang dilanda banjir yang serba kekurangan..

Semoga mereka tabah hadapi dugaan dariNya..

1 comment:

idzwa kamaruddin said...

mcm tak percaya kan? ermm..