Followers

tudung comel

Tudung kanak-kanak

lazada

SISTEM GURU ONLINE

APDM SAPS

Thursday, March 5, 2015

Geng Bas Sekolah.

 
Assalamualaikum..
 
Ni kejadian semalam sebelum mereka semua menunggu van nak pegi sekolah.
dapat wasap dari grup mama khalifah. so, aku tampalkan kat sini untuk kenangan kegembiraan anak anak khalifah ke sekolah..
 
Happy faces!
 

Baju oren tu adalah anak dara saya..
baikknye perangai anak dara saya ni..
 
Gegerls team in da houz!
Arissa, Damia dan Aireen..
 
her best buddy.
 tadika sesama since 3 years old.
sekolah pon dapat sama tempat.
cuma umur beza arissa tua setahun dari aireen. 
aku syak, kalau sama baya kompom jd partner in crime smpai besar..
hahahaa..
 
1 kumbang dan 3 bunga bunga comel..
heeeee..
 
Ok, van sudah sampai...
masa untuk menimba ilmu..


ppstt.. mana nak cari baju inner untuk budak budak?
sibuklah nak pkai inner sebab baju tshirt tu lengan pendek plus kwn2 die ramai yang pkai inner tu..
aireen xde inner, maka sarung tshirt lengan panjang..huhu..
ni namanya pengaruh rakan sebaya..

 

2 comments:

idzwa kamaruddin said...

gambar ni bakal jadi kenangan lagi 20 thn

Syahmi Zaludin said...

Salam singgah =)

Jemput join kalau sudi =)

http://syahmizaludin.blogspot.com/2015/03/segmen-first-intro-giveaway-by_31.html