Followers

tudung comel

Tudung kanak-kanak

lazada

searchbar lazada

lazada april

Lazada Malaysia

Monday, May 25, 2015

Meet blogger NeenaAnuar In Person..

Assalamualaikum..

Alhamdulillah..

Akhirnya hasrat nak berjumpa in person ngn travel blogger femes emes ni menjadi kenyataan sebab aku menang saguhati dalam giveaway yang beliau anjurkan..
kalau tak menang aku rasa belom berkesempatan nak jumpe kott..

dalam ayat bodek tu aku ada ckp kalau aku jd salah sorang pemenang, aku nak amek sendri hadiah tu..

and.. yess kak neena tunaikan permintaan iols... teruujaaaa engkooo..


jadi pemenang saguhati pon takdehal janji aku dah jumpe kak neena..
klik SINI utk link pemenang.. 


ehemm ehemmm..
apsal tinggi sangat kak neen ooii..hahaha.. nampak nau iols ketot..kekeke...
tuuu tengok anak bujang iols daring kemain kat auntie nin..
amboii dieee..

lokasi perjumpaan di seksyen 7, shah alam..

thank you soo much kak neena.. appriciate it very the much!

walau datang berdua, ku gagahkan jugak..huhu..
kakak - rombongan lawatan ke anak yatim di kuala selangor..
papa, ostesen ke singapore..

nice to meet u,
hope dpt jumpe lagi di lain hari..
aminnn...


-mrspuex-


5 comments:

Allene typicalmommy said...

wah.. meet kak neena....

Muji Anto said...

http://myfunnyvideo.org/

Farah Waheda Wahid said...

lama tak jumpa neena, almost a year... tetap maintain... masa bgr last weekend tak perasan pula dia...

idzwa kamaruddin said...

tahniah ayang ;)

bb_nona said...

wah besttnyerrrr, alaaa..sy nak gak..tp jaohh..johorrr !