Followers

tudung comel

Tudung kanak-kanak

lazada

SISTEM GURU ONLINE

APDM SAPS

Tuesday, January 19, 2016

Kids Wall Climbing at Putrajaya Challenge Park

Assalamualaikum..

Ahad lepas saja ajak anak anak try aktiviti baru.
panjat dinding.
lokasi kat putrajaya challenge park. nama melayu taman cabaran.
best!
anak anak hepi!

dah mahir nanti boleh ikut mama panjat bukit.
dah expert, kite up masuk hutan panjat gunung pulak.
baru laa keluarga maskulin.
gituuuuu...

papa tinggai umah.jaga umah jaga pinggang elok elok.

kekekekekeee..

*teruk dah mak kau ni..*

jom layan dorang jadi spiderkids!
1st time bawak and mama sangat impress!!

kakak selamber jee..
tapi adik gayat skit. takpe, kecik lagi.


Dinding beginner.
1st time kite try yang ini dulu.
Berjaya.


Gelagat adik. memang kelakarr..
nak cuba tapi gayat..
dah panjat-panjat, lepas tu tergantung.
sibuk la jeritt mamaaaa mamaaa!!
suruh angkat die bawak turun.


Berjaya. tu pon kakak stenby tunggu kat atas.
pembakar semangat konon!
gelabah betol anak bujang nih...

kakak up step 2.
berjaya!


up lagi kat dinding paling tinggi di antara dinding-dinding yang ada.

beautiful step up!

berjaya dengan penuh gayanya.

take 5!
take a break.
take a photo!
kerja rutin mama kaauuu!!

sambung balik naik secara berjemaah.
adik tu gaya je lebih.. tapi takat tu je la die..
yang penting, gaya. mutu. keunggulan.
hahahahaa..
comel!

kakak dah nak smpai ke puncak.
adik. naik jatuh naik jatuh..
last last die berlari naik tangga tunggu kakak kt atas.
cheat boy!

nah layan video kakak. 1st time pegi tapi macam dah expert je ..
kipidap girl!
baka mama banyak meresap dalam kakak ni kot..hahaha..
A video posted by NoorainiZubir (@znooraini) on


A video posted by NoorainiZubir (@znooraini) on


A video posted by NoorainiZubir (@znooraini) on


seronok pulak tgk dorang panjat dinding.
next time kita datang sini lagi ye.
free boleh pegi banyak kali..
hahaha..

cuma dewasa je kene bayar rm5 kot sekali main..
teringin plak nak try hat dewasa punye..sabarr sabarr..

naik sorang tak best, kene kumpul team baru syiokk!!

ok, masuk dalam list dulu..
yeehaaa!!

-mrspuex-

4 comments:

aRz MoHa said...

Tempat Menarik di Putrajaya untuk kanak kanak memanjat. Ehhh tak ada tali keselamatan ka?

Mama Darwiish said...

lokasi sbbyeaos 2015 ... ada cabaran wall climbing cari cebisan puzzle memang best kan

Mama Darwiish said...

lokasi sbbyeaos 2015 ... ada cabaran wall climbing cari cebisan puzzle memang best kan

sheda ucu said...

nih klau bawak ank buah kite suka la nih..hihi sheda dh follow