Followers

tudung comel

Tudung kanak-kanak

lazada

searchbar lazada

Monday, August 22, 2016

Sambutan Birthday Aireen di Sekolah.

Assalamualaikum/Hai,

Kisah sambutan birthday aireen kat sekolah last week.
birthday dia 11/8/2016 aritu tapi terpaksa belated celebrate sebab mama off to work 4 hari tak balik balik umah..

sori sayang mama lewat sambut,
tapi berjaya jugak sambut birthday kakak kat sekolah dengan bantuan penuh cikgu hairani..
tengkiu cikgu !
tengkiu kawan2 yang sporting sangat..
senyum sampai ke telinga kakak sepanjang hari..
mama pon legaaaa.. hajat si anak dara dah kesampaian jugak akhirnya..

aku tak pernah sambut birthday anak-anak kat rumah.
sebab, aku lebih gumbira kalau dia sambut dengan kawan-kawan tadika/sekolah dorang.
ni cara aku.. taknak manjakan dorang..nanti naik lemak  tiap tiap tahun nak berzikir kat telinga soh buat birthday party kt umah..
kita sedekah kat tadika/sekolah anak sudah..
hihiii..
setiap orang lain pandangannya.. so sila jangan kecam cara saya ok..


tema birthday cake : my little pony
tema : my little pony!
birthday cake dari mychocsforyou..


tema birthday cake : my little pony
goodies bagi setiap orang di atas meja..

tema birthday cake : my little pony

tema birthday cake : my little pony

tema birthday cake : my little pony
kek ni licin licauu..
siap ada yang betambah 2 kali...
mama pon tak sempat nak merasa..hhahaaa..
takpelah janji mereka seronok..
    tema birthday cake : my little pony
cikgu bersama anak2 murid.


tema birthday cake : my little pony
her girlfriends.


alhamdulillah selesai dengan jayanya..
i am a happy mother!

nah layan video ..

video


 -MrsPuex-

1 comment:

PinKy MoMMa said...

cantiknyer kek kakak..pink lagi..happy besday naa kakak..