Followers

tudung comel

Tudung kanak-kanak

lazada

SISTEM GURU ONLINE

APDM SAPS

Friday, April 28, 2017

Mother's Day Mug : Personalized Mother’s Day Gift from BestSub Malaysia

Assalamualaikum/Hai,

Mother's day dah dekat dah..
seronok rasanya sesekali dapat hadiah dari insan tersayang kan??
atau pon kita hadiahkan sesuatu yang intimewa untuk mak kita.
mesti dorang happy!

tak tahu nak bagi apa??
boleh cadangkan idea untuk personalized gift 
meh saya cadangkan korang supaya beli mother's day mug ni.
special sangat.
sebab apa saya cakap special? sebab kita boleh print gambar yang kita nak dekat mug.
soooo.. nanti bila mak-mak minum dengan mug ni, mesti dia terbayang-bayang wajah anak dia yang hadiahkan mug ni..

Mug ini didatangkan dengan 3 design yang berbeza .
boleh dijadikan hadiah untuk Mother's day gift, Valentine's day gift dan juga Birthday gift.
harga pon mampu milik iaitu hanya RM30.00 sahaja.

contoh design untuk HAPPY BIRTHDAY



contoh design untuk I LOVE U .. sweettt sangat!

yang terpaling istimewa bagi saya adalahhh .....
MOTHER"S DAY MUG!

design MOTHER'S DAY.
yang ini saya punye..
Happy mother's day to meee!!
i lovee purple design.

personalized gambar family kecil saya yang ada di mug saya.
soo bila minum, kita doakan kesejahteraan mereka semua..
sooo special. soo sweett!

cute banner di mug

ade juga  banner kata-kata indah pemberi semangat untuk seorang MAK seperti saya.
personalized mug ni menggunakan kaedah sublimation daripada BestSub

in lovee with my new mug collection!


korang kalau teringin nak memiliki mug yang comel dan special ini ataupun nak jadikan sebagai hadiah yang unik untuk yang tersayang, bolehlah cecepat order.

BESTSUB MALAYSIA  

Dengan slogan "Best Sublimation Expert' , BestSub Technologies Co Limited ditubuhkan pada tahun 2000, khusus dalam pembuatan produk pemejalwapan. Sebagai pembekal sehenti untuk produk pemejalwapan, BestSub menawarkan pelbagai jenis produk, seperti produk bersalut seramik (eg: Mug, jubin, plat, dan lain-lain), kes-kes pemejalwapan, alat pemejalwapan, haba mesin akhbar, aksesori, produk kain dan lain-lain produk pemejalwapan berkaitan. BestSub adalah pembekal terkemuka dalam industri pemejalwapan. BestSub telah membangunkan perniagaan di lebih 200 buah negara dengan 40 ejen di seluruh dunia. 


Sebarang tempahan atau pertanyaan, boleh hubungi :

Alamat :
BestSub Malaysia, Liberty Printing Sdn. Bhd. (1080784-T),  Sublimation Blank Supplier:
Address: 6, 6A & 6B, Jalan Harmoni 1A/KU3, Kristal Klang Commercial Centre, 42100 Klang.

Tel :
 019-9858151 (Ms. Elaine) 
 019-3231515 (Mr. Steven)

Email :
enquiry@libertyprinting.com.my

Blog :
Web: 
Facebook:
Youtube: 

Waktu Operasi :
Isnin - Sabtu : 9 pagi - 6 petang


 -MrsPuex-

1 comment:

Akina Scarves said...

Salam ziarah
Jemput singgah blog saya
akinascarves.blogspot.my

InsyaAllah bermanfaat