Followers

tudung comel

Tudung kanak-kanak

lazada

SISTEM GURU ONLINE

APDM SAPS

Monday, January 8, 2018

Surprising Number Three!

Assalamualaikum/Hai,


Selamat tahun baru 2018.
hari ke lapan baru nak updet untuk tahun 2018.
apekahhhh??
hahaha..

Sebelum blog memulakan bicara tentang segala review yang akan datang dan jugak yang tertangguh tahun lepas, (*mak is mabuk tengok blog sendiri) , suka cita sangat nak berkongsi sesuatu rezeki kepada rakan alam maya ku..



Alhamdulillah.
Allah bagi rezeki untuk kami dalam bentuk anak. Suprising nombor 3.
almost 14 weeks in my womb.
jangka lahir 14 Julai 2018 . date yang sama mama papa sambut  11 tahun usia perkahwinan
in sya allah.
rezeki papa balik dari mengerjakan haji agaknya.. mungkin ni salah satu doa yang dia panjatkan di sana.

1st trimester berlalu dengan jayanya. weldone embrio!
tapi.
nak masuk 2nd trimester ni, baru nak rasa mual, pening, segala macam serba tak kena. tengok bontot kuali pon menyampah. tapi gigih masak jugak untuk kesayangan di rumah.

kalau nak makan, mesti cari makanan pedas+ masam. ikutkan memang tak lalu sangat nak telan..
kang dehydrate kang lagi bahaya.. gigih jugak telan walau sikit.

doakan mom-baby melalui perjalanan 9 bulan ini dengan jayanya ya.

zat utk adik baby.
obimin.

sebenarnya belum bukak buku kat klinik gomen lagi..
tunggu sikit dalam minggu ni la kot..aduhaiii malasnyee nak menebeng kat klinik ibu anak ni..
kompom kene minum air gula..

barang-barang baby pon dah mula pikir nak beli sikit-sikit.
paling penting pam susu. mama istiqomah nak menyusu adik baby sampai 2 1/2 tahun.
semoga ada rezeki untuk adik baby mama ni..
kot kot dapat review untuk pregnant mommy ke kann..

work hard, eat harder. eyh!!

doakan kami ya korang.
masih terkejut tapi teruja.

aireen qaisara- 10 tahun
airiel qaid - 6 tahun
adik baby - 14 weeks


 -MrsPuex-

10 comments:

Shafyqah Azry said...

tahniah! <3

Shahida Dzulkafli said...

Alhamdulillah.. Tahniah sis

Miss Moving On said...

Tahniah!

✿Cik Cappuccino Latte ✿ said...

Tahniah sis ..semoga kandungan terus sihat

najiah shaharain said...

tahniah alhamdulillah.

doakan utk sy gak...

Mas Zull said...

assalamualaikum Mrs.Puex...tahniah2 bakal timang baby lg...:)

Kakcik Nur said...

Alhamdulillah. Tahniah.

Semoga dipermudahkan segalanya.

Maria Firdz said...

Alhamdulillah.. Tahniah. Moga dipermudahkan...

Siti Yang Menaip said...

alhamdulillah rezeki ^^

Ainul Mustafa said...

Tahniah.. Take care